Сигурни знаци, че не ви липсва секс

Имате една прекрасна емоционална връзка с партньора си
14
Сигурни знаци, че не ви липсва секс
Снимка: outnow.ch

Притиснати най-вече от социалните стереотипи, постоянно се съмняваме дали правим достатъчно секс. Чуваме различни истории за ежедневни интимни преживявания и се комплексираме.

Добрата новина е, че не трябва повече да се притеснявате от това колко точно секс правите като количество и честота. Има по-важни показатели, които подсказват дали сексът, който правите с партньора си ви е достатъчно!
Ето и признаците:

Имате чудесна връзка извън леглото

Двойките, които се чувстват напълно задоволени в интимен план имат чудесна връзка извън леглото. Те се забавляват, не са напрегнати, в добро настроение са и могат да прекарват времето си заедно без непременно всичко да приключи със скандал.

Могат спокойно да обсъждат сексуалния си живот

Партньорите, които имат пълноценни сексуални взаимоотношения нямат проблем с говоренето за секса. Те не се притесняват да споделят как са се почувствали последния път, кое не им е харесало и обратното – кое им е доставило удоволствие.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Без Минко сайта е пълна скука!!;!!;
3
1
 
34
 
! Отговори
хъммм преди 7 години
Когато видя колежката че излиза от кабинета на шефа -едвам върви и си бърше устата с петдесеттачка -е сигурен признак за присъствието на секс.
2
2
 
35
 
! Отговори
додо преди 7 години
Няма ли секс - има 2 възможности... или има трети или се обмисля се вариант за трети.... всички други вариации са по здравословни причини след определена възраст
1
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Глупости. Сексът може да е на ниво, а отношенията - отвратителни.