Родените през юли са специални! Вижте защо!

Винаги искат най-доброто за близките си, а и са готови да се жертват
9
Родените през юли са специални! Вижте защо!
Снимка: outnow.ch

Да си роден през лятото си е за завиждане. Не само, защото времето е прекрасно. Тъй като е юли месец, обръщаме внимание на хората родени през този летен месец. С какво се отличават от останалите и как ще ги разпознаете, вижте в следващите редове.

Силен дух

Родените през юли са известни със своя силен дух. Дори и нещата да не им се получават от първия път, да срещат спънки по пътя си, няма да се откажат от постигането на целта си. Това е така не само, защото са амбициозни личности, но защото не биха искали да изглеждат разочароващо в очите на другите.

Имат силна харизма

Ако сте родени през един от най-хубавите летни месеци – юли, то вие притежавате силна харизма. Толкова силна, че не може да останете незабелязани. Вашето излъчване, поведение и комуникация, ви помагат да постигате успехи, да създавате лесно контакти, но и хората да предпочитат компанията ви.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
5
 
4
 
! Отговори
Не се подвеждайте преди 7 години
по това, че са забавни, макар и да са глуповати.Не се лъжете от демонстрирането на приятелски чувства и на снизходителна доброта, която уж изпитват почти към всекиго и уж са готови да простят някакви прегрешения, които, според тях, околните постоянно имат по отношение на интересите им.Патологични егоистки и са безотговорни. За да не си наруши интереса или кефа и с най-малкото нещо, ще те предаде в жизненоважен за теб момент, дори да знае, че разчиташ на поет от нея ангажимент.
5
0
 
3
 
! Отговори
........ преди 7 години
И двете попадаха на мъже, които наистина бяха изгодна партия, но щом се почувстваше сигурна, че връзката е сериозна и върви към брак, всяка една от тях започваше да притиска мъжа с неадекватни искания в полза на нейното дете от първия й брак - това същото дете, което пренебрегваше и оставяше понякога без грижи, докато преследваше мъжа. Така и двете, по еднотипен модел изтърваха възможности за успешен втори брак.Причината и в двата случая е една и съща - глупост и алчност.
4
1
 
3
 
! Отговори
....... преди 7 години
Когато преследват мъжа, когото са си набелязали, са готови да пренебрегнат грижите за децата си, дори в случаите, когато няма на кого да ги оставят.Това важи и за случаите, при които мъжът представлява изгодна брачна партия, но също и когато става въпрос за кратка, неангажираща връзка с хубаво момче, дори да е по-младо от жената.И двете гъски, които познавам се омъжиха рано, разведоха се и после не можаха да си уредят втори брак. И двете неколкократно попадаха на интересни, състоятелни мъже, но
3
1
 
3
 
! Отговори
Познавам две такива преди 7 години
Едната е родена на 14 юли, другата на 7 или 8. Наистина създават впечатление, че имат качествата, изброени по-горе. Но когато ги наблюдаваш неколкократно, виждаш, че това е по-скоро илюзорно впечатление. Изключително егоцентрични, винаги се стремят да получат най-доброто в службата си, но като използват труда на свои колеги и им отнемат постигнатото чрез връзките си. Въобразяват си, че са изключително сексапилни Така стават жертва на свалячи-използвачи. Готови са да пренебргнат децата си .....
2
2
 
1
 
! Отговори
допълнение преди 7 години
В трудовата си биография имам 4 броя шефове деви.Още: Предпочитат подчинените им да са умерено невзрачни, защото считат , че добре изглеждащите няма да си вършат добре работата /или няма да са достатъчно послушни/. Умеят да се снишават в умерени дози, докато завее нов вятър. Когато е изгодно, могат да мълчат, но по принцип са порой от думи./ Александър Лилов/ Накрая си остават не особено имотни - животът трябва да се живее на момента, не за другите.
1
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има, има значение зодията. Шеф дева, например, е вечният шеф /Тодор Живков/. Съчетава любопитство към детайла /знае и разпространява всички клюки/, познава изтънко първичните нужди на народа и им дава на всички по нещо, да не остане някой обиден, не е от особено умните, но при нужда си слага за заместници /помощници, сътрудници/ начетени и изобретателни хора, които да му доизбистрят фантазиите в ефективни стратегии, запазва дистанция - отнася се към всички с присмех. Има и 1 елегантен костюм.