Силните жени не допускат тези грешки в любовта

Една от най-честите допускани грешки от жените във връзките е, че премълчават своите емоции и желания
23 юли 2016 23:00, Михаела Лазарова
19
Силните жени не допускат тези грешки в любовта
Снимка: outnow.ch

Всяка любовна връзка се различава от останалите. След всяка връзка, научаваме своите уроци, но сякаш забравяме част от тях, когато започнем нови взаимоотношения. Голяма част от нашите грешни стъпки правим несъзнателно.
И тъй като всяка жена иска да бъде силна когато става въпрос за любов, вижте 4 най-често допускани грешки, които силните жени не биха допуснали.

Загуба на контрол над емоциите си

Няма любовна връзка, която да не преминава през изпитания и перипетии. Тези събития са вид тест за силата на любовта ни, за партньора ни. Моментите на криза често са свързани със страх, страх от загубата на любовта, страх, че не получаваме достатъчно от тази връзка. Тогава контролът върху емоциите и действията е загубен.

Произнасяме тежки думи, правим поредица от грешки, защото сме загубили контрол над емоциите си. Силните жени рядко биха прекрачили тези граници. Те са емоционално интелигентни. Черта, която са изграждали във времето. В ситуации на криза във връзката, те биха помислили добре над случилото се, преди да предприемат следващата крачка.

Повече по темата може да прочетете в  Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
Това съм аззз преди 7 години
Това е за тези, писали против жените:Значи и майките ви, и жените ви, и сестрите ви, и лелите и бабите, и всички жени във вашата род са такива. А майка ви като е такава, нали знаете тази поговорка: Ябълката не пада по далече от дървото!
13
1
 
1
 
! Отговори
Логииика преди 7 години
Като мъжете са толкова умни, защо тогава Никола Стръджън е мнооого по-умна от Роско Плевнята, а? Обяснете ми това, пък после пишете безсмислени т.ъпи коментари. Тези които пишат против жените са м.*** д.епресари.А защо мъжете пият повече от жените, а? Защо не могат да се спрсвят с проблемите си, а? Защо търсят някоя жена да им ги оправи, а?
12
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Който казва, че ,,жените са грешни, а мъжете безгрешни'' категорично е а.рабин мюсюманин. Атентаторчета, да не сте посмяли да обидите жена! Не е вярно, няма безгрешен човек, и бог не е. безгрешен.Доказано е, че жените са мнооого по-умни от мъжете. А за духовна сила те са хииииииимяди пъти по-силни! Един мъж без одобрение на жена не може, просто не може. А за физическа сила-аз в училище бях по-силна дори от най-силното момче от училището.
11
3
 
1
 
! Отговори
Жерар филип преди 7 години
Няма силни жени. Има слаби мъже.За разлийка от мъжете , жените по природа имат един орган , които не им служи за нищо друго , освен за забавление. Попитайте и " най-силната"жена, защо търси мъжка ласка , когато не се нуждае от такава .Отговорът им е елементарен и не веверен. Той е: -Имам нужда от приятел , който в нужда да ме подкрепи. А истината е , че те неосъзнато желаят да продължат рода. Е къде им е силата без мъжът?
10
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Искат връзка но свобода. Иска жена вярна но той да е неверен. Иска любов а в замяна лоши кофти номера. Тя Мерлин Моро има велика мисъл."Когато съм с даден мъж съм него защото ми хубаво лошото и сама го мога."
9
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кога. Чедо мъжа нанася тежък сърцат порок върху верна жена се заклеймява о веки чедо. И су носи чедо тежък воденичен камък чедо девет години на сърце. Страда и линее че липсва на сърце. Тя парата се обърнала с две лица е. Фос су.. На сърце да му страда така как нейно сърце не било на место чедо. Кога изречи думи ответни и сърце на место с дошло чедо. Не са хубави тез работи чедо.
8
6
 
5
 
! Отговори
Най силен преди 7 години
Жените са извънземни и ще се отърват съвсем от мъжете като почнат сами да се оплождат и да раждат само жени. Така ще станат силния пол завинаги.
7
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жените грешани мъжете безгрешни. Айййй пресвета Дево от гведелупе.. Ша *** постиш чедо но туй де мъжа твори нейде спрямо жената. Не е хубаво чедо. На тежък сърцат порок да са неверни на верна жена. Туй грешно. Чедо от към мъжа нейде към жената.
6
3
 
4
 
! Отговори
gios преди 7 години
Адебе по голяма грешка е че мислят само за леглото а за работа маи не и от такива стилни жени де разделят семеиства пази боже
5
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Феминизацията е на път да съсипе целия свят като дойде Килъри на власт.
4
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 4Като не угажда руките ще му се подпалят от заиграване със себе си. Жените не търпят подобни своеволия и подигравки. Обиди също.
3
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Феминизацията е една от грешните стъпки,които съсипаха България :-) :-)
2
4
 
10
 
! Отговори
Дедо преди 7 години
Силните жени търсят некой балъкк да им угажда и ходят да се шибать на ляво и надясно. Е, и? Всичко отминава...
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименСам ли си говориш, бе?