Какво нарцистичните личности никога не правят?

Нарцисите не обичат да губят контрол над нещата
2
Какво нарцистичните личности никога не правят?
Снимка: outnow.ch

е не обичат да правят комплименти, тяхната любезност е фалшива, не умеят да чуват и разбират думите и рядко четат между редовете. Наричаме ги нарциси и всеки един от нас е срещал поне веднъж някой от тях в живота си. Какво още нарцисите никога не правят и как да ги разпознаете, вижте в следващите редове.

Те не показват истинската си същност

Нарцистичните личности са манипулативни и не биха показали своята истинска същност. Първото впечатление, което ще си създадете за тях е измамно. Насреща си имате усмихнат, любезен и мил човек. Това примамливо вярване работи много добре и винаги в полза на нарцисите.

Рядко ще ви предложат сигурност във взаимоотношенията

Нарцисите са склонни да ви държат винаги под напрежение. Последното нещо, което те искат или от което се интересуват е дали се чувствате сигурни, комфортно и в безопасност. Това им дава предимството да ви контролират, независимо дали става въпрос само за приятелство или любовна връзка.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
3
 
! Отговори
до първия преди 7 години
Мнооого сте умен! В текста пише "личности" не "мъже", само на едно място се използва фразеологизма "лошото момче".Жените и мъжете в България са долу-горе по равно. Колкото жени са сами, в общи линии толкова и мъже. Сами са и много разведени и вдов/и/ци. А самотни са и много от тези, които не са сами.А че сайтът е на ниско ниво, съм съгласна. Жълто, че чак очите болят. Прочетох, прочетох и дотук, няма вече. Опознах го, но не го обикнах.
1
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Типично за този смешен сайт - мъжете са виновни за всичко, жените са жертви. И аз съм жена, но се откривам в доста от характерните черти, а докато все търсите проблемите в мъжа не се чудете защо сте сами.