Сигурни знаци, че сте уцелили джакпота в любовта!

Той ви кара да се чувствате ценна, а и не изневерява
5
Сигурни знаци, че сте уцелили джакпота в любовта!
Снимка: outnow.ch

Срещнали ли сте идеалния мъж без да си давате сметка? Случва се на много жени. Хората са устроени да не забелязват доброто и да не виждат, че то стои до тях. Винаги искаме още и намираме повод за разочарование.

Ако вашият партньор прави следните жестове към вас и се отнася по този начин, описан по-долу, радвайте се – ударили сте джакпота!

Той дори не помисля за изневяра

На някои мъже им личи от 100 километра, че са способни на изневяра. Заглеждат се по други жени във ваше присъствие, флиртуват, казват ви коя красавица им е направила впечатление.

Но ако вашият партньор не прави нищо такова, много по-малко вероятно е да се подхлъзне по кривата и да прегреши с друга жена.

Не е склонен към насилие

Някои мъже са склонни не само към физическо насилие, но и към психологическо. В някои случаи вторият вид е дори по-страшен, защото жертвата на емоционален и психически тормоз невинаги осъзнава положението си.

Един добър и свестен, уважаващ себе си мъж не би постъпил така с жена. Радвайте се, ако вашият партньор е именно такъв.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
Жените не харесват преди 7 години
Жените не харесват и не обичат такива мъже !!! Те обичат и харесват тъкмо обратното на тези качества . Те били атрактивните за тях мъже .
3
0
 
2
 
! Отговори
З Н А К Ъ Т преди 7 години
Ако ви трябват "знаци", със сигурност не сте "уцелили".Не губете кураж...
2
0
 
7
 
! Отговори
Знаци ли!? преди 7 години
5/ не търсел конфликт - нищо интересно за мъжа няма в конфликтите - те са за комплексарите и жените6/ винаги е насреща - е ако не е насреща за какво изобщо сте заедно7/ уважавал околните - е, човек трябва да уважава околните, но това не е признак дали човека е интелигентен или не или дали е добър и качествен--пропуснах 3 - да не унижава околните, защото то е представено много изопачено. Много често един шеф някъде си, унижава околните (не само подчинените си), но жените си падат по такива.
1
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Знаци ли!?1/ не помислял за изневяра - интересно как четете мислите му. Може би просто умее добре да крие изневерите си2/ за насилието - а той дали е мъж?3/ ценна сте била - не е трудно да накараш една жена да се чувства ценна, това си е част от свалката4/ не бяга от проблемите - тук е може би най-смешното. Принципно мъжът изчаква, за да му стане ясен проблема и решението му и не се вайка през цялото това време, което би изглеждало за жената като опит да решава проблема5/ не търсел конфликт