Какво най-много всъщност искат жените от мъжете си

Не са големи жестове, жертви или грандиозни подаръци
39
Какво най-много всъщност искат жените от мъжете си
Снимка: outnow.ch

Със сигурност много мъже си задават въпроса как да направят своята любима жена щастлива. Повечето от тях смятат, че е нужно да правят големи жестове, жертви и грандиозни постъпки за целта, но истината е, че жените се радват на малки неща.

Има няколко фини детайла, които правят представителките на нежния пол доволни в отношенията им с половинката. Ето и няколко идеи за това какво най-много всъщност искат жените от мъжете си:

1. Време
Истината е, че жените искат да получават време и внимание от своя партньор. По-голямата част от дамите са щастливи във връзка, в която прекарват поне по 30 минути на ден в приятен разговор с мъжа си, се твърди в много изследвания. Двадесет и четири процента от жените, които твърдят, че са в нещастни взаимоотношения, прекарват твърде малко време със своите съпрузи.

2. Съчувствие
В днешно време жените се грижат за децата и дома, а в същото време ходят и на работа, затова те често са склонни да се чувстват недооценени и претоварени. Повечето дами се радват, когато мъжът им оценява техните усилия и им помага в ежедневните задачи с децата и бита. Жените обичат да получават подкрепа и одобрение от половинката си.

Още по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
11
 
! Отговори
славянин преди 7 години
Търсенето на внимание означава търсене на жизнена енергия, защото насоченото и дадено внимание е насочена и дадена жизнена енергия, а търсенето на такова и такава от себеподобния в езотериката се нарича ЕНЕРГИЕН ВАМПИРИЗЪМ! Затова много лесно може да разберете кой практикува съзнателно или несъзнателно енергийния вампиризъм - този който търси постоянно вниманието на другия и другите! Самият енергийниен вампиризъм е резултат на прекъсване на вертикалната връзка на човек с Небето и Бога!
13
1
 
3
 
! Отговори
до 10 от славянин преди 7 години
Точно в десятката удари с тоя виц! Казаното в него не е преносно, а е точно така!
12
9
 
14
 
! Отговори
до 13 от славянин преди 7 години
Жените са инфантилни и психически незрели като малките деца, затова те искат точно същото като тях, по реда на номерата от статията - ''време'', ''съчувствие'',''разбиране'', ''забава'', ''мили жестове''! Навремето, едни последователки на един духовен Учител, подвизавал се в България го попитали: ''Учителю, защо ние жените толкова страдаме''!? Учителят им отговорил: ''защото сърцата и умовете ви са плитки''! Кратко, точно и ясно!
11
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Написаното от Теодора е вярно, но *** Балкански не признава тези неща, той си знае своето!
10
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И още един виц по темата:Тя: - Знаеш ли какво искам?Той: - Всичко?Тя: - Това първо. После...
9
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Виц, който най-точно казва нещата:- Защо искате да се разведете с мъжа си?- Имаме различни религиозни възгледи.- Какви по-точно?- Не ме признава за богиня!
8
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
коментиращите по долу-я си стойте без жени и се перете на ръка!!
7
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ВСИЧКО и ОЩЕ.
6
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Секс и кинти може и цяла банка рядко има жена да работи за слава аз поне не съм видял и 90 процента лъжат като за олимпиада
5
5
 
28
 
! Отговори
Мъж под чехъл преди 7 години
Жените искат мъжете им да са комбинация от вибратор и банкомат, демек пари и секс.
4
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Искат само едно единствено нещо - да бъдат центъра на вселената. И ако мъжът до тях си позволи дори за секунда да погледне към телевизора или нещо друго, тогава настава ад.
3
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И АЗ ИСКАМ ЧОРЛАВАТА С ШНОЛКИТЕ ДА НЕ ИЗТРЕЩЯВА КОГАТО ПОЧНАТ САПУНКИТЕ И ДА ВИЕ КАТО ВДОВИЦА С КРОКОДИЛСКИ СЪЛЗИ ЗА МАЛКАТА БУЛКА.
2
7
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А бе само с гол трибуквеник не става. Трябват и пари. И то много. Много много.
1
7
 
17
 
! Отговори
До 1 преди 7 години
Трибуквеник му се вика, брат.