Любов според зодията за 10 - 16 октомври 2016-а

Напрегната любовна седмица очаква Раците
10 окт 2016 08:14, Михаела Лазарова
4
Любов според зодията за 10 - 16 октомври 2016-а
Снимка: Reuters

Втората седмица на октомври няма да бъде особено романтична. Конфликти, съмнения, за някои представители на зодиакалните знаци и раздели. Какво ви очаква, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

През тази седмица Овните ще положат доста усилия, за да върви любовната им връзка така, както искат. Стремите се към красива връзка и честно партньорство. Важно е преди всяка ситуация с любимия човек да премисляте добре всеки свой ход. Също така в любовта, човек не бива да губи своята идентичност. Не забравяйте, че не всичко трябва да бъде на всяка цена.

Телец

Комуникацията с любимия човек ще бъде подложена на изпитание. Ако може не обсъждайте въпроси, които биха създали конфликти между вас. След вторник напрежението и гневът ще бъдат повече от романтиката и разбирателството. Опитайте се да запазите добрия тон и баланса във връзката.

Близнаци

Нестабилност ще има и в любовния живот на Близнаците. Няма място за паника. С партньора може много да направите, за да се преоткриете един друг, а с това да направите и връзката си по-интересна. От вас зависи дали ще бъдете щастливи в любовта.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И около Жените Рак, винаги е горещо!
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хахаха, е да, такива са си!: )По принцип покрай тях винаги си е напрегнато в любовния живот, понеже специално мъжете раци са много сладки и много ухажвани. Така че винаги е "горещо" около раците.
2
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Раците освен, че са раними са изключително нежни същества. Не те обиждат, а тях нараняват.
1
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Раците ли да засегнат някой? Тези душички.Тях да не обидят, много са раними.