7 начина, по които облъсквате мъжете

Просто гледайте да не ги плашите неволно!
Обновена: 19 окт 2016 22:36 | 19 окт 2016 22:15, Теодора Драгоева
14
7 начина, по които облъсквате мъжете
Снимка: outnow.ch

Почти всяка жена има случай в живота си, когато смята че е открила идеалния мъж, но изведнъж, той просто изчезва от живота ѝ, без обяснения.

Ако сте преживели подобно нещо, сигурно сте се чудила какво, по дяволите, се е объркало. Много е вероятно да сте изплашили мъжа с голямото си внимание.

Ето и седем неща, с които бихте могли неволно да уплашите следващото добро момче в живота си:

1. Спирате да се виждате с приятелите си
Всеки мъж иска гадже, което има социален живот – приятели, близки хора, с които обича да прекарват времето си и т.н. Ако вие искате да бъдете нон стоп с новия си приятел, той може да се почувства като центъра на вашата вселена и ... да избяга. Освен това мъжете имат нужда да полагат усилия, за да спечелят жената на сърцето си.

2. Вие сте сте нерационално ревнива
Може да ревнувате от време на време половинката си, но само ако тя ви дава основание. Ревността без причина говори за дълбока вътрешна несигурност. Мъжете харесват уверени жени, а не луди преследвачки.

3. Пишете му прекалено много текстови съобщения
Хубаво е да пишете забавни и закачливи съобщения на любимия си, но нека те са кратки и да не са твърде много.

4. Нямате никакви хобита или интереси
Мъжете харесват жени, които имат страсти и интереси. Те са по-забавни, имат повече впечатления и опит, и могат да разговарят по повече теми. Жените без хобита са скучни и не особено съблазнителни.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
то преди 7 години
ами лошата хигиена, лошото възпитание, неподдържания външен вид?моя приятел го боли фара колко приятели имам...
10
3
 
4
 
! Отговори
ето моите оръжия преди 7 години
1. Каубойски ботуши с остър и обкован връх -един ритник където и да е стига2. Парализиращ спрей3. Дезодорант4. Лак за коса5. Връзка ключове6. Пила за нокти-метална и от големите размери 7. А вкъщи работа вършат: тиган, пепелник, точилка и каквото друго ми попадне под ръка
9
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
мене Цачева ме плаши с 1 причинаНа нова Година ще ми пожелава Успешна Нова година.Лягам да спя.дано не сънувам кошмари
8
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мъжете 7 пъти сами се отблъскват и Жените, нямат нищо общо с това.
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вие, сериозно ли!? Не,... не..., това е твърде несериозно. Как, Жена ще плаши мъжа!? Той изчезва, поради други причини. Друга Жена, влюбен здрав секс с нея и не му се иска, никога да свършва, това с нея. Това, колко го задушавате. Как нищо не правите за себе си, докато не е с вас, ви прави скучна му е точно, през мъжкото достойнство. Просто нежелае да ви нарани и обиди. И ф у к в а, като шапка невидимка. Дреме ви на женските качества и достойнства. Хич, го взимайте присърце.
6
6
 
11
 
! Отговори
Добавка към 5 преди 7 години
*** е доволен, ако жена му споделя всичко с него и е подозрителен, ако усети, че тя не му е казала нещо. Ако го притисне за годеж или женитба, той счита, че това е нормално женско поведение, което обаче с нищо не задължава мъжа. *** си мисли, че светът е създаден за негово лично удобство и трябва да се развива така, както той иска.
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма повече да ги плаша! :))))))
4
3
 
13
 
! Отговори
С изключение на преди 7 години
действията, описани под 2 и 3, всичко останало се покрива с представите на *** за нормална жена.Той очаква от нея да го счита за център на вселената и да забрави всякакви хобита и интереси. Счита за престъпление спрямо връзката им или спрямо семейството им, ако тя има социален живот, в който той не присъства като централна личност - командир. Злословенето по адрес на други жени не му прави впечатление или пък приема за нормално и той да се държи спрямо тези жени така, както иска жена му.
3
2
 
14
 
! Отговори
Виктор преди 7 години
Много жени отблъскват мъжете,и трябва сериозно да се замислят.Мъжа не е длъжен за всичко и не е даденост.Не може едностранно отношение и разбиране!
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 2Ще ти го кажа, убийствено гнусен в словоизлеянията си. Лол.
1
6
 
12
 
! Отговори
Вуте преди 7 години
Мене Пена ме отблъсква, като не си измие ***, смърди на скумрия.Отврат