Какво може да отблъсне една жена от секса?

Слаба хигиена, липса на емоционална връзка
20 окт 2016 23:00, Михаела Лазарова
22
Какво може да отблъсне една жена от секса?
Снимка: outnow.ch

Жените и мъжете действат на различни вълни, що се касае до секс. Силният пол действа на принципа на бушуващите хормони. Мъжете могат да се възбудят от една дума, поглед, намек, мирис или докосване.

Докато жените са по-трудни в това отношение. Те действат на подсъзнателен принцип и се отдават на чувствата и размишленията. Ето защо е много по-трудно да възбудиш жена, отколкото мъж.

Има някои неща, които не само не възбуждат жените, но и пречат на тяхното либидо. Кои са те?

Слаба хигиена

Едно от най-противните неща, които биха сринали женското либидо, е слабата хигиена на мъжа. Лошата миризма е първият белег, който бива моментално регистриран от чувствителния женски нос.

Ако миришете на пот, манджа, строителни материали или мръсни дрехи, забравете половинката ви да легне с вас, независимо дали ви обича или не. Това просто е непростимо и би отблъснало жената на момента.

Да не говорим за мръсната, мазна и сплъстена коса, черните нокти и неизмитите ръце. Малко жени биха се оставили да бъдат докоснати от мъж, отговарящ на подобно описание.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е б е. Най- долните. П а ч и. И след това и теб. Нормално е жената се погнуси.
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Номер 8Да спре хапчетата, прахчетата. Да кодира XXL. И само една жена и само с нея. Дори, да засече да не изпада в ступор. Да говори за състоянието в което се намира. Като изразява, ясно причината. Докато превъзмогне притесненията. Това какво чувства всъщност. И какво би желал да бъде. К, во е очаквал? Психологичния момент. К, во мислиш, това се получава. Негативни мисли не се приемат.
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 8Единствено и само, пред себе си признай. Лягаш с която ти падне, заради самия секс за да се облекчиш. Но, не те привличат сексуално. Няма чувства, дори не ги харесваш, като Жени. За това имаш твърде много разочерования, относно секса. Пробвай с Жена, която те привлича обичаш. Имаш чувства към нея. И виж ефекта от секса. Ще е удивителен секс с много любов, страст обич. И разочарованието ще изчезне. И това да се тормозиш.
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 8Явно те счита за импотентен, ако с друг мъж не е имала проблем. Ти ставаш, проблем. Жените се отблъскват от мъже с интимни проблеми. Желаят, като са с мъж да им е хубаво с него. Нито ти и правиш удоволствие нито тя на теб. Предпочита да не си и в живота. Да не се измъчваш.
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 9Защо ли се усеща, болката и ревността ти? И коя дама е наранила, твоето голямо сърце по този начин? Била е с теб и след 30 минути в прегръдките на друг, мъж.
9
0
 
0
 
! Отговори
-- преди 7 години
Не знам защо, но жените много ги привлича миризмата на секс.Ако си правил секс с някоя друга преди половин час и не си се изкъпал след това, ставаш много привлекателен. Толва ли не се сещат, че ние не сме точно като тях и не можем да го правим неограничен брой пъти на ден.
8
0
 
4
 
! Отговори
Мр. Пропър преди 7 години
Има и жени , които миришат и то не сам под мишките , а на интимните им места. От това ми е падала патката не веднъж. Ако им кажеш може да ги обидиш, ако не им кажеш , какво извинение да измислиш за мекия и увиснал член? Еаси дилемата!
7
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво може ли? Отговарям директно: Българският мъж е отблъскващ! - не само в секса, но и в разговорите, в комуникацията с жените. По-долните коментари са живото доказателство за това.
6
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Статията изобщо не е вярна. Що се отнася до "шведското малцинство" у нас, би трябвало да няма популация заради хигиена, ама се плодят като зайци.
5
3
 
5
 
! Отговори
Баш Ориенталеца преди 7 години
Секса е за селяни! Капиш. Аз не секся и ми е супер яко. Мастиии. Няма им робувам. Точка.
4
3
 
12
 
! Отговори
Дедо Мъди преди 7 години
Абе кат изсъхне вагината обяснения много... ама ниското либидо е признак на климактериум!Да бегат от ухания на мъжки феромони е все едно куче от салам да бега !За туй плющете ги по-млади!Ухахахааааа
3
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мъжът да е от Герб и да се казва Цецка.
2
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако е наранена или ползвана само за секс самата тя не желае да чуе за мъже или е починал имам такава позната и за кафе не иска да знае явно се иззиживява някога патих едно явление но като видях че не става и няма смисъл го преодолях живота продължава
1
3
 
18
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Права си е...жената.На времето,като бяхме в казармата,всички миришехме на мръсни партенки и като ни пуснеха гарнизон,никоя не можеш да...свалиш и ние се чудехме защо;а то какво било.