Омъжена съм, имам три деца, но съм влюбена в друг!

Ето отговора и съвета на Ева Кулева
25 окт 2016 22:22, Михаела Лазарова
20
Омъжена съм, имам  три деца, но съм влюбена в друг!
Снимка: outnow.ch

Днес в рубриката на Az-jenata.bg "Какво те мъчи в любовта?" споделяме една любовна история, на която наша читателка търси отговор. Ето какво я посъветва Ева Кулева.

Въпрос: Омъжена съм и съм майка на три деца, но съм влюбена в друг. Искаме да се съберем, но ме е страх за децата ми. Как да постъпя, моля ви за съвет.

Ева Кулева: Представи си, че твоя близка приятелка е в тази ситуация и идва при теб за съвет. Какво би я посъветвала? Аз вярвам, че когато семеен човек се влюби в трети, това е сигнал, че в отношенията между постоянните партньори нещо се е счупило или не достига. Или никога не го е имало.

На твое място бих изследвала какви са причините да се влюбя в друг мъж. Ако смяташ, че твоят съпруг не е подходящ партньор за теб, защото имате фундаментални различия или по друга основателна причина, тогава може би е по-добре да се разделите и да потърсите по-подходящи партньори. Ако е така, се питам защо сте се оженили и защо все още сте заедно. Дано да не е само заради децата.

Ако обаче сте имали силна връзка и си била удовлетворена от отношенията ви през определен период, може би бихте могли да поработите и да намерите отново път един към друг и заедно да пренесете отношенията си на ново ниво.

Дори да се съберете с мъжа, в когото си влюбена, има вероятност след време отново да се озовеш в подобна ситуация, ако не отработиш отношенията с настоящия си партньор.

Не споменаваш на каква възраст са децата ви. Но колкото и да са големи, след като имате сключен брак и сте създали 3 деца заедно, на твое място бих направила всичко възможно да останете заедно. Когато знаеш, че си дала всичко от себе си да спасиш връзката и семейството ви и не се е получило, ще можеш да си тръгнеш без угризения и съмнения. И не, защото си се влюбила в друг, а защото не сте един за друг.

Каквото и решение да вземеш, имай предвид, че за децата най-важно е родителите им да са щастливи. Заедно или поотделно. Ако не можеш да се справиш сама, обърни се към семеен терапевт или коуч за подкрепа.

А теб какво те мъчи в любовта? Задай своя въпрос към Ева Кулева тук
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
4
 
! Отговори
Истината преди 7 години
Забравяте за любовта, а тя е най-великото нещо на света.Само който е обичал истински ще ме разбере.Разбира се съветите на тази коч (или кочка), не струват.
11
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е, днес.бг изтрепа рибата с тоя материал.
10
4
 
13
 
! Отговори
съвет преди 7 години
Една къщичка на село - Спри й лигавите сериали , ограничи й нет-а по 20 мин на ден и да си гледа къщата. Сега по кафета с приятелки само си дават съвети и после гледат отстрани и се смеят.
9
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кофрите нямат почивен ден.
8
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Малко са мъжете, които биха развалили семейство, но малко са жените, които не биха развалили семейство. Искам да видя как някой мъж си хваща омъжена любовница ако тя не му даде повод. Цял арсенал от женски номера. Ай този моя колко е лош, колко не знам си какво, колко не знам си що. После ааа мило айде да направим еди какво си... Няма такова лицемерие.
7
7
 
33
 
! Отговори
Женен 20г. преди 7 години
Жените са общо взето психарки, с лабилна психика значи. Туй идва от мултитаскинга, ча сивото вещество, ако го има, е постоянно в затормозено състояние. Затова са почнали преди години да им слагат качулки и да им ограничават инпута. Но общо взето файда няма. Ще те продаде за нищо, само и само нейната да е, каквото си е наумила. От съвети не разбира и не слуша.
6
6
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как може да имаш 3 деца от някой и да не го харесваш?! Това е безумие. Била влюбена в друг, а този другия знае ли? Защото в повечето случаи мъжете проявяват разум и не развалят семейства. Жените го правят. Или ще го омае независимо, че има деца и семейство. Или ще се направи на жертва пред някой необвързан. Малките женски номерца за баламосване.
5
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ба, Софи Маринова без много шум се ожени за доведения си син, тая сега на скрупули си играе. Търчи фащай, направи му 203 деца и на тоя, после следващия и така нататък. Е, половината ни журналистки са за пример - точно с това се занимават в свободното време, че и предавания правят после за себе си.
4
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ми като и се ибе, ко да праи жената. То си е до гена нашенски.
3
3
 
27
 
! Отговори
Един коч преди 7 години
Реклама на коучове (каква интелигентна дума само) и семейни терапевти, всичко останало е измислица.
2
4
 
17
 
! Отговори
о ангели небесни преди 7 години
тоя другия амиш колко деца има и в коя съжителка е влюбен. най-добре накрая да оставят детската градина на психоложката и кой накъдето му видят зъркелите да гони либофта, ама да ползват противозачатъчни, че един хонорар донийде няма да стигне.
1
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И какво общо има снимката от филма "Запознай ме с вашите" с тая кукумицинка с трите деца?