8 знака, че романът ви няма да има хепи енд

Как да разберете има ли бъдеще връзката ви?
10 ное 2016 13:30, Теодора Драгоева
5
8 знака, че романът ви няма да има хепи енд
Снимка: outnow.ch

Експертите смятат, че има няколко сигурни знаци, че определена връзка няма да издържи на времето, които се виждат още от първите месеци на любовните отношения.

Ако наскоро сте започнали връзка с нов партньор и искате да узнаете дали романът ви има бъдеще, гледайте да отговорите с "не" на поне шест от 8-те точки по долу:

1. Вие и половинката ви не сте приятели във Facebook
Ако с новия ви приятел не бързате да се сприятелявате в социалните медии, въпреки че и двамата сте активни там, значи има нещо гнило в отношенията ви. Вероятно един от вас (или и двамата) не е готов да се ангажира достатъчно сериозно с другия или пък има какво да крие от него.

2. Няма признаци да се преместите да живеете заедно в близко бъдеще
Ако с половинката ви сте заедно от няколко месеца или над година, но никога не сте засягали темата за общото си бъдеще и за това да споделяте едно жилищно пространство някой ден, това не дава добри изгледи за вас като двойка.

3. Направили сте си еднакви татуировки няколко седмици след като сте се запознали
Това не е сериозен ангажимент, а по-скоро демонстрация на безотговорност към живота и вид незрялост. Едва ли връзката ви ще има развитие в бъдеще.

4. Връзката ви започва перфектно, като по учебник
Обикновено нищо не е така идеално, както изглежда в началото. Ако в първите месеци на връзката ви, вие всеки ден си правите комплименти един на друг, съобразявате се един с друг за всичко, не се карате никога и т.н., това е супер, но не се знае дали всеки от вас не играе роля пред другия. Може да дойде момент, когато и двамата ще свалите маските и тогава отношенията ви няма да са така безоблачни. Старайте се още от началото да сте искрени с половинката си.

Още по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: връзкароманекспертите
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Приятелство в фейбук с жена ми, това наистина са някакви откачени критерии се пак не се уточни какви експерти ги измислят тези тъпотии най вероятно са някакви експерти по канали и водопроводи но определено не са по човешки взаимоотношения .
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
pravilo 1 - jenish i 100% niama hepy end
2
0
 
2
 
! Отговори
До 1 преди 7 години
Родителите никой не ги пита.Още през 90-те години се случваше двойки ученици да се събират да живеят в една квартира,защото "много се обичат", а родителите им нищо не подозират - изпратили са ги да учат в гимназия "у градо" и поради тоталното тогавашно обедняване пестяха пари и не посещаваха децата си, за да ги контролират.В други случаи пък родителите са в чужбина, бабата не може да попречи на внучката да заживее със съученик, чиито родители също са в странство.Станат ли на 18 г. са свободни
1
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Номер 2 е уникална тъпотияЖивея в малък град и съм се нагледал на ,,влюбени дечурлига" , които от 16-18 годишна възраст си играят на семейство със всеки срещнат и докато станат на 25-6 са обиколили половината къщи в градчето.Един вид за 10 години имат провалени няколко брака.Смешна работа.А родителите, които пускат дъщерите си да обикалят от 16 годишни чуждите къщи просто не ги разбирам.