Знаците, че е време да се разделите с партньора

Кога е ясно, че няма смисъл да продължавате заедно
18 ное 2016 22:22, Теодора Драгоева
14
Знаците, че е време да се разделите с партньора
Снимка: outnow.ch

Нормално е от време на време да не сте на едно мнение с партньора си, да се скарате, той/тя да ви подразни с нещо, да не ви се прави секс... Ако обаче това е ваше ежедневие, може би ви е време за раздяла.
Според експертите има осем решаващи признака, че връзката ви е провал и че няма смисъл да инвестирате повече време и енергия в нея.

А ето и въпросните знаци:
1. Карате се за абсолютно всичко
Скандалите са нещо, което се случва във всяка една двойка. Някои двойки се карат повече от други и това също е нормално. Ако обаче с вашия партньор се карате за щяло и нещяло, може би това е индикация, че имате нетърпимост един към друг.

2. Нарочно се застоявате в офиса след работно време
Ако все си намирате повод да останете в службата след работно време, но не сте работохолик по природа, може би сте нещастни в личния си живот. Хората в лоши взаимоотношения нямат желание да се прибират у дома след дългия работен ден.

3. Всичко в партньора ви дразни и притеснява
Ако всички навици и изказвания на партньора ви ви докарват до лудост, може би любовта си е отишла безвъзвратно. Ако този вид дразнение ви се случва все по-често и по-често, това е знак, че трябва да се разделите.

Още по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жените от кога чакат този момент. Кеф. Свобода. С кой си искат излизат, спят. Никой не им харчи парите. На никой не се обесняват. На жените много не им пука за вас мъже. Само чакат вие да го направите на въпрос и край с връзката ви.
3
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом не желае да е с вас и има и други жени. Дори си позволява да говори с любов към тях, пред вас. Този мъж не е за вас. На секундата, трябва да му биете шута.
2
2
 
8
 
! Отговори
Nadia Nikolova преди 7 години
Ако не се обичате вече няма смисъл да продължавате заедно,защото детето усеща колко токсична е станала средата и страда вътрешно.Най-важно е да запазите добри отношения,да оттлеждате детето си в разбирателство и да не настройвате детенцето срещу другия.Иначе като жена съм съгласна,че голяма част от нежния пол са станали истински вещици.
1
0
 
8
 
! Отговори
До авторите по-долу преди 7 години
До 1, много жалко, че така се получава с вас, сигурна съм, че и жена ти страда. Не се предавайте без борба за връзката, дано намерите хубавите неща, които ви свързват и ги възродите. Но, жените с деца и сериозна работа в днешно време доста се уморяват и са по-изнервени, така че имайте едно наум за това.До 2, съжалявам, че така мислиш. Дано намериш жена, с която няма да се чустваш така, но и ти трябва да положиш усилия за това.