Възбуждащите предимства на мастурбацията

Помага да релаксирате
30 ное 2016 23:00, Михаела Лазарова
32
Възбуждащите предимства на мастурбацията
Снимка: Reuters

Мастурбирането за някои е табу. А не трябва да бъде, защото то носи немалко ползи за здравето. То направо си е задължително за необвързаните дами, които отдавна не са се радвали на мъжка ласка.

Задължително е дори за онези, които имат постоянен партньор. Забравете скрупулите, защото мастурбирането носи допълнителни ползи за сексуалното ви здраве и психика, от които не трябва да се лишавате.

Ако все още имате съмнения, вижте няколко причини защо трябва да мастурбирате още тази вечер!

1. Мускулите на малкия таз ще са във форма

За една жена е от голямо значение тазовото дъно да е в добра форма. Това става най-добре чрез подходящи упражнения. А най-доброто упражнение е оргазмът. Вие можете да си доставите едни от най-мощните оргазми, защото познавате добре тялото си. Ето как редовната мастурбация подсилва мускулатурата в малкия таз.

2. Облекчава болките

Представете си, че сте в цикъл и не можете да правите секс, а болките и спазмите направо ви убиват. Сексът облекчава симптомите на менструацията, но малко двойки го правят в този период. Ето защо можете да си доставите сами това удоволствие и едновременно с това да облекчите болките и спазмите.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 16Ще хванеш тендовагинит с тази Мара шепова.
17
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 25Присъединявам се. ***ята е за удоволствие, сеkса за престиж. Моята като от години все я боли глава, не можела, не искала, изморена била, много и било и т.н. най-накрая реших, като не иска хайвана да не я закачам, та сега си пия ракията, па като ме удари мерака забия една злобарка за успокоение на нервите и всички е ток и жици - и жената доволна и аз. Малко срамно, ама това е положението.
16
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да ви кажа, единствено за ч**;;;;та си требе ***, ерго, правиш си една тутурутка и не плащаш вечери, не изпращаш, не купуваш пидаръци, спиш си сам и спокойно, еееее, много предимства има. Ръчното пране се налага все повече. Лошото е ако образа избяга но има интернет и там избора е огромен. Каквото душата то иска!
15
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Предпочитам пълна секс програма.
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тя е върлина. Всичко правим. И много говорим. Такива да не споделяме за да не се обиди единия няма. Естествено че не си говорим грубо и обидно. Любовната прелюдия е предигра на горещото експлозивно чувство, след него. Екстаз. Работи по въпроса. И ще стане секса вълнуващ и при теб.
13
0
 
4
 
! Отговори
случва се преди 7 години
Някой път тя свършва преди мен и за да не я жуля излишно , ми врътва една ръчна - много яко.
12
1
 
10
 
! Отговори
ДО 23 преди 7 години
И НОРМАЛЕН СЕКС ПРАВИМ БЕ ЧОВЕК.....МАСТУРБАЦИЯТА Е ЧАСТ ОТ ЛЮБОВНАТА ИГРА....ОПИТАЙ И ТИ С ТВОЯТА....ЩЕ ВИ ХАРЕСА. ..ГАРАНЦИЯ..
11
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Определено не и харесва, че си емоционално обременен. Психически неустойчив. Не правиш любов с нея търпите. Докога?! Явно, приятелката ти е прекалено възпитана за да ти каже, това. За да не влоши състоянието ти и да не те обиди. За това премълчава някои неща. Ти се лекувай! Дори да те остави тя. И при други жени ще имаш същия проблем. И съвсем ще изкрейзиш в един момент, ако подценяваш състоянието в което се намираш.
10
2
 
7
 
! Отговори
мъж преди 7 години
А толкова нещастни има между нас,нуждаещи се от женска ласка.
9
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тя ще остави б, ре. Защото не правиш любов с нея, а я караш на Мара шепова. Жените обичат хубав секс, трябва си истински изкусител, любовник. Ако и ползвал плюмка съвсем ще я отблъснеш. Ходи на сексолог преди да е станало твърде късно. Ще те остави да знаеш. Явно имаш дълбок психологически проблем. Който се отразява и на любовния ти живот. Има мъжа, коити правят хубав секс и ще ти вземат много бързо приятелката. Тя ще те търпи до време. След, това ще ти бие шута. Лекувай се съвсем сериозно.
8
2
 
13
 
! Отговори
РЕДОВНО МАСТУРБИРАЩ преди 7 години
ВЯРНО Е.....МАСТУРБИРАМ НОН СТОП...ГОЛЯМ КЕФ Е.....И С МОЯТА ПРИЯТЕЛКА МАСТУРБИРАМЕ ДВАМАТА. ....ТЯ ОБИЧА ДА МЕ ГЛЕДА КАК СИ ПРАВЯ ****Я И СЕ ВЪЗБУЖДА....И МНОГО И ХАРЕСВА 69...ГОЛЯМ КЕФ Е.....
7
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жените не обичат вечено недоволни мрънкащи мъже.
6
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прави ми впечатление, че мъжете в последно време много се оплакват от жените. Не става ли за секс, за това онова. Жените винаги стават за секс, там е работата. Това, че нещо се сбъркало в усета, чувствителноста при някои мъже си е от тях. Един мъж да не се възбужда от голо женско тяло и топло дупе си е голям проблем за него.
5
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 16Ти с този пластелин в гащите, жените са ти виновни.
4
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Женките и за това не стават. Брак пълен.
3
3
 
16
 
! Отговори
Граовец преди 7 години
При мастурбация,се окосмяват,средните два пръста,за това не прекалявайте,Граждани!!!
2
3
 
15
 
! Отговори
Див Селянин преди 7 години
И друго важно предимство - обирате паяжините на самотните катерички!
1
3
 
25
 
! Отговори
Глас от нормалните преди 7 години
Не е ли по-добре да се прави нормален, здрав секс по двойки, вместо да се маструбира и да се правят анални упражнения, каквито редовно рекламирате тук?Или нормалните вече не са на мода?