Какво търсят алфа мъжете в любовта?

Те се движат от страстта, от своите желания
Обновена: 1 дек 2016 22:44 | 1 дек 2016 22:15, Михаела Лазарова
8
Какво търсят алфа мъжете в любовта?
Снимка: Reuters

Алфа мъжете и жените са тези, които движат света. Те са родени лидери, новатори, те задават новите тенденции. Те са прогресът. Алфа мъжете лесно могат да бъдат разпознати. Тяхната осанка, маниери, изказ, социално положение казват, че срещу вас имате една силна личност с принципи. Принципи, които следват и в любовта. От какво, освен от грижовна половинка се нуждае един алфа мъж в любовта?

Лоялност

Мъжът алфа е лидер. Той умее да комуникира на високо ниво и за него лоялността е важна не само в бизнес делата, но и в любовта. Жената до него трябва да е искрена, да няма задни мисли и да умее да бъде открита, когато трябва. Една малка лъжа може да развали всичко и алфа мъжът трудно би простил.

Интелект

Алфа мъжете са интересни личности и в повечето случаи са доста интелигентни. Като всеки мъж те се увличат първо по външността, но бързо пренебрегват повърхностното. Алфа мъжът бързо се отегчава от дами, които не отговарят на неговото интелектуално ниво, които не са забавни и интересни по някакъв начин. Държат да имат равностойна партньорка до себе си.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някои са груби и развалят всичко. Пращат ги на *** й ната си някои жени. Не могат да ги понасят. За прошка и дума да не става. При някои жени не се греши.
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато, държиш на мъжа/жената и неговите/нейните чуства са от съществено значение за теб, послъгваш. Благородно! Да не бъде наранен/а. Понякога, истината много боли и наранява. Особенно, ако партньора/ката са чувствителни по отношение един към друг.
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Малките лъжи не би трябвало да имат значение. Всеки лъже за по нещо, и то всеки ден - обикновено става дума за дреболии. Важна е голямата посока и там да има лоялен партньор. И второ - не ми се връзва с това жената да е интересна и непредсказуема. Ако държи на лоялността, т.е. на сигурността, как може да иска и да е непредсказуема - това изначално значи да не може да й вярва (не защото иска да го ***, а защото във всеки момент може да хукне нанякъде без предупреждение).
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Търсят Азис. И го намират. И отиват на прайд, Ухааа! Бета мъжете търсят жени, които да не им пилят на главите, алкохолни напитки, цигари, телевизор, и стари приятели. Наруши ли се този баланс всичко отива на кино. От 5 до 4!
1
0
 
4
 
! Отговори
Lothbrok преди 7 години
Аз лично търся естествено русокоса, синеока жена. Аз лично съм рус и синеок, търся с такава жена да създам семейство.