Какъв е партньорът ви според държанието към майка си?

Мъжете, мразещи открито майките си, често имат буен характер
3
Какъв е партньорът ви според държанието към майка си?
Снимка: Reuters

Връзката на един мъж с майка му може да подскаже много неща не само за отношението му към жените, но и за характера и личността му. Ако проследим характерните белези на поведението и нагласата му спрямо майка му, можем да разберем много неща за нашия партньор.

Ако той избягва майка си и я игнорира

Значителното избягване на майката и контакта с нея би могло да подсказва за слабост, за невъзможност да понесе нейните критики и упреци. Обикновено такива мъже са пасивно-агресивни и проявяват тези свои черти вкъщи пред най-близките си, но не и в обществото.

По правило, социалното обкръжение на такива мъже ги възприема като приятни, добри момчета. Те получават похвали за поведението си и се радват на одобрение.

Лошото при тях е, че рядко имат твърда позиция, боязливи са, не умеят да отстояват характера си и винаги се влияят от мнението и чувствата на околните. Ако мъжът избягва майка си, най-често това се дължи на страха от нея. Такива мъже не могат да преодолеят тревожността и стреса, които майките им носят.

Майка му диктува и направлява живота му

Това са типичните мамини синчета, които чакат мама да каже какво да правят и мислят. Те непрекъснато чакат одобрението на мама и възприемат изцяло нейните модели на поведение, съвети, мисли, принципи. Мамините синчета търсят мнението на майките си за всичко, което от друга страна рефлектира върху връзките им.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Толкова му е възпитанието. И неговите деца, като му теглят майна ще се усвести.
1
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега ако го обвържите и със зодията няма да имате аналог.