Как да подобрите вкуса на вагината?

Няколко храни, които подобряват и уханието й
11 дек 2016 23:00, Михаела Лазарова
53
Как да подобрите вкуса на вагината?
Снимка: Reuters

Храните и напитките, които консумираме, винаги оказват влияние върху здравословното ни състояние. Вероятно сте забелязали, че след консумацията на определени храни потта ви мирише по-силно. Това е съвсем нормално. Така например хората, които консумират повече червено месо имат и по-специфична телесна миризма.

Оказва се, че една лека промяна в диетата ни, особено преди секс, може да промени вкуса и уханието на вагината ни.

Вижте кои храни е добре да консумирате по-често и кои да избягвате.

Ананас

Следващият път, когато пазарувате и ви предстои интимна среща, си купете от магазина пресен ананас. Освен че топи мазнините, екзотичният плод придава приятно ухание и вкус на вагината. Помислете само, колко сладък и приятно ухаещ е ананасът. За да имате там долу невероятен вкус, хапнете плода 3-4 часа преди интимните ласки.

Мед

Здравословните ползи на меда са ни добре познати. Сладкият нектар понякога е част от нашите еротични игри. Редовната му консумация, особено часове преди секс, може да подобри уханието и вкуса на вагината ни. Ако го хапвате в комбинация със свежи плодове, няма съмнение, че ще получите желаната свежест.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бравос! Хубава статия! Полезно е, стига лицемерен лай и вой.
22
1
 
11
 
! Отговори
Таню преди 7 години
И както не бе упоменато ни в статия, ни в коментари соу фар - вземете попрочетете нещо на тема интимна хигиена. Като знам, къв национален кекс пада, то е едно здраво менкане на хламидии, сякви коки, кондиломи, гъбета и по-висши STD-та...
21
3
 
7
 
! Отговори
пред драйф преди 7 години
въх "къф невероятен вкус", а такава пещера дето хиляди гущери са намирали убежище даже не помирисвам, а шло!нга вътре само със скафандър като на посещение в реактор на аец...кви аромати кви пет лева баси м***йката разбииш:)
20
0
 
8
 
! Отговори
11 преди 7 години
Ам как - с олио, оцет и сол на вкус. Може и малко черен пипер на зърна.
19
4
 
26
 
! Отговори
проктолог преди 7 години
Слепец минава покрай магазин за риба и казва: Здравейте момичета!
18
1
 
19
 
! Отговори
КОБИЛКИН преди 7 години
Бре, бре, гледам аз - статия с рецепта за постна мусака с *** и картофи, а под нея - как да подобрим вкуса на вагината. Висша кулинария, ще знаете. Но какви са тези ананаси, тинтири-минтири, какъв е начина - накисвате ЙОНИ в оцет и постигате двоен ефект - дезинфекция и свиване.
17
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 38Хахаха :)))))
16
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Яжте мусака. К, ва свлоч е.
15
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 22А ти като си по-близо до Париж, що не питаш майка си по въпроса. Да не те подсещам, какво още може да направиш. Да ви и оръфляците "отворени"
14
1
 
70
 
! Отговори
Шеф Петров преди 7 години
За овкусяването на вагината аз използвам готови смески на ф-*** Вегета и овкусител Е143, за сочност, свежест и добър външен вид подобрител Е317, за дълготрайност - консервант натриев бензоат Е105, за еластичност - гума арабика Е154, за цвят натурален хранителен пигмент Е46, за втасване и набъбване - мая и сода бикарбонат, за сгъстяване на соса -галета или нишесте, и естествено регулатор на киселинността Е242. Пъхам кренвирша с фикс "Малки тайни" и пека на 37С 10 минути докато избие майонезата
13
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До o/oНе, само на селендурска простотия, излезла на показ - елате ме вижте. Но има и нещо по-дълбочко - поръчково "развращавай и владей". А иначе - обикновено грозните жени с отклонение обичат да се пишат много отворени и надживели скрупулите на майките си, може би, де.
12
1
 
25
 
! Отговори
Канибал преди 7 години
Това е НЕЧОВЕШКО!
11
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тея си цензорират и името на сайта. Боже, божее, колко мъка.....
10
0
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дайте някакъв акъл, как да подобря аромата на газовете, които изпускам. Направо не се трае. Явно сте специалисти от dnes.bg.
9
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мдаа, коментарите по-долу показват, че все пак сме по-близо до Ориента, отколкото до цивилизацията.
8
2
 
46
 
! Отговори
Турчинь преди 7 години
Мишенцето е сексуален талибанин! За нея няма траур няма нищо. Само вагини клиторинги пениси анални отвърстия я вълнуват. Апропо Мише кога последна язди див мустанг. За един преятел питам
7
8
 
30
 
! Отговори
Поп Ставри преди 7 години
Грехота е чеда мои грехота аз я мажа със тамян...
6
4
 
26
 
! Отговори
Драгой преди 7 години
Свеж дъх и приятен вкус - TicTac!!!!
5
2
 
11
 
! Отговори
дегустатор преди 7 години
ммммммЛулето Павловааа
4
8
 
40
 
! Отговори
Химена преди 7 години
Гнус! На фона на ужаса, на трагедията на живите близки на загиналите в Хитрино, да се пишат такива идиотизми, е под всякаква нормална човешка сетивност и мисловност! Що за индивиди сте отговарящите за този сайт? Нямате ли близки, роднини, деца? А страх от Бога?