Секс пози за дами с малък бюст

Поза "маймуна"
17 дек 2016 23:00, Михаела Лазарова
41
Секс пози за дами с малък бюст
Снимка: Reuters

Дамите с малки гърди често изпитват притеснения да се съблекат пред любимия си. Ако това притеснения не се овладее, то може да достигне вредни мащаби, пречещи сериозно на сексуалния живот.

Всяка жена има забележки към фигурата си. Малцина са онези, които се харесват напълно и с гордост показват тялото си пред половинките си, дори на дневна светлина. Съмнението в женствеността може да е убийствено за сексуалната изява. А най-големият символ на женствеността са гърдите.

Ето защо на помощ идват и женските трикове за прикриване на поводите за съмнение в женствеността. Кои са най-подходящите секс пози за жени с малък бюст, които помагат за повече самоувереност?

Със сутиен

Винаги е по-лесно, когато прикрием проблема. Сутиенът и изобщо секси бельото винаги идва на помощ на жената. Пък и партньорът ви би се възбудил повече като ви гледа с любимото му секси дантелено бельо. Дори можете да го включите в плана си, като го подтикнете да ви подари онова, което му харесва, за да го носите специално за него.

Дори няма да му хрумне истинската ви цел. Така ще се чувствате по-уверена и без задръжки ще можете да изпълнявате поза каубойка, при която гърдите ви са най-открити.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още по темата: сексгърдисекс пози
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
8
 
10
 
! Отговори
pipo преди 7 години
Жена без цици е като село без начално училище.
8
2
 
4
 
! Отговори
ПорЦелан преди 7 години
Жалко, няма кой да напише нещо нещо за мъжете с големи и работливи, а и за жените на които нищо не им липсва, нито имат нещо излишно. Явно липсват в екипа на сайта такива и ще трябва сами да си търсим решенията в живота.
7
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
9 от 10 мъже харесват жени с големи гърди , останалите мъже просто не харесват жени .Това за малките спортни гърдички го разправяйте на плоските си гаджета.
6
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И аз не обичам крави. Висят им *** до коленете.
5
1
 
9
 
! Отговори
Куха лейка преди 7 години
Важното е да обичаш човека... Ако го обичаш все ти е тая къде има кусури... Неги виждаш.Даже ти се струва че е перфектна. А ако е само за секса си викаш... още малко и да свърши че и аз.... Ти е все тая за кусурите.
4
2
 
20
 
! Отговори
Отблъскват ме преди 7 години
Въобще не харесвам жени с големи гърди, грозно е.
3
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ако може да бели картофи и да ги пръжида пълни хладилника с биратогаз мене гръди не ми требетмляко нема да пия
2
3
 
4
 
! Отговори
Без усложнения преди 7 години
Да си сложи силикон.Или да си намери приятел, който харесва момичета с малки гърди.
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кога е с ***, за каква вуна е. Гоуема малка. Що е. Пиши за вуната що само за "мадона с малките бомби". Що ще е стойката за вуната.