Стилен, секси... Какъв е в любовта мъжът Везни?

Любовта е върховен израз на емоция за мъжа, роден под този знак
22 дек 2016 11:30, Михаела Лазарова
10
Стилен, секси... Какъв е в любовта мъжът Везни?
Снимка: Reuters

Той е стилен, обикновено висок, с добре поддържана външност и е голям чаровник. Мъжът Везни – винаги стремящ се да привлече вниманието към себе си, обичащ интересните разговори, в които може да разсъждава със събеседниците си.

Знакът на Везни пряко се влияе от планетата на любовта Венера, което означава, че представителите на силния пол, родени под тази зодия са изискани и изтънчени. Какво още трябва да знаете за тях?

Мъжът Везни като приятел

Ако търсите най-добрия приятел в партньора до себе си, то ще го намерите в лицето на мъжа Везни. Той е чувствителен към нуждите и чувствата на другите, и ще направи всичко възможно, за да се почувствате наистина важни за него.

Дори и да не е съгласен с вас, когато споделяте ваше мнение, по-често той би предпочел да запази аргументите за себе си, само и само да има мир във връзката ви. Тъй като мъжът Везни е оптимист по природа, винаги се стреми да види повече положителните страни в дадена личност.

И не на последно място той е изискан дипломат, чиито чар и отворен характер го правят забележим и добре приет, където и да отиде. Той е атрактивен и не му е трудно да си намери половинка за приятен следобед на кафе или вечеря.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Мъж- Везни преди 7 години
Добре, че вече съм под влияние на асцендента си- Teлец!
6
0
 
2
 
! Отговори
Не знам какъв е като преди 7 години
любовник. Но по отношение на всички добри качества, изброени в статията, с чиста съвест мога да кажа, че един от най-близките ми роднини, човек в третата възраст, е точно такъв джентълмен. Той е зодия "Везни".От всичките ми познати младежи се сещам за двама "Везни" - пълна противоположност на възрастния господин. Единият е син на декан. Много е мърляв, развлечен, грубоват в обноските си, гадже не може да задържи. Другият ходеше с моя приятелка. Беше егоист, страхлив, непочтен. Добре,че скъсаха
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
2, ти сигурно си видна представителка на дева или овен ? :D
4
3
 
4
 
! Отговори
до 2 и 3 преди 7 години
Напълно подкрепям!По- еволюиралите са готини за компания. Елегантни, интелигентни и не си падат по простащини.НЕ и за партньори.
3
7
 
5
 
! Отговори
До № 2 преди 7 години
Много точно казано, и моите впечатления са същите!
2
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мъжът везни е изключително колеблив - мънка, шикалкави, чуди се, преценя дали няма да се прекара и отмерва да не би да даде малко повечко, отколкото ще получи...... С две думи - кофти мъж. Иначе са готини - да ги гледаш отдалеч, добре изглеждат, но да не са ти в къщата. Суетни са, завъртат се както им е удобно.... чакат друг да вземе решение и да носи отговорност...
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Все ни пробутвате като илюстрация някой филанкишия. Ето ви нагледен топ пример за мъж везни - Слави Трифонов.