Какъв е мъжът Водолей в секса и връзките?

Дълго може да търси идеалната жена за него
18 яну 2017 22:13, Михаела Лазарова
7
Какъв е мъжът Водолей в секса и връзките?
Снимка: Reuters

Той винаги е изпълнен с идеи, в повечето случаи е успешен в това, с което се занимава и не спира да изследва света край себе си. Мъжът Водолей е интересна личност, която трудно се подчинява на правилата. Обича свободата не само по отношение на работата си, но и в любовта. Какъв е той във взаимоотношенията и секса?

Любовта е игра за мъжа Водолей, която той играе с лекота. Винаги подхожда игриво, а чарът, който изпраща в малки дози на представителките на нежния пол е добре изчислен. От него няма да чуете „Обичам те“ по традиционния начин или в подходящия момент.

Мъжът Водолей изразява себе си по различен начин. Цветя, шоколадови бонбони, вечеря и филм...? Тези жестове, с, които си служат повечето мъже, особено на първа среща са нетипични за Водолея. Въпреки това, подходът му към една жена е уникален или поне в повечето случаи.

Лесно омайва жените, най-напред с интелект, след това с чувство за хумор, а стигне ли се до секс, дамите има какво да очакват от него. Водолеят обича да експериментира в леглото.

Нищо не е прекалено провокативно или предизвикателно за него в спалнята. Може да бъде трудно да спечелите доверието му, но когато ви допусне в душата си, ще изживеете наистина чувствени сексуални моменти.

Ако искате да впечатлите мъжа Водолей в леглото, трябва да бъдете креативни, да използвате ума и идеите си за любовната игра, която да доведе до интензивна страст и за двама ви. Използвайте силата на думите си.

Повече по темата може прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какви сте неуки под мен. Хахахаха
4
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Tapotiu. Az sam vodolei i tova sa tapotii. Maj kato maj. Sex kato sex. Normalno. E, malko mi e po golemichak... no tova e ot tati ne ot zodiata
3
4
 
4
 
! Отговори
До 1 преди 7 години
Нещо си се объркал или объркала,много са истински мъжете и от двете зодии и водолей и дева.
2
3
 
3
 
! Отговори
турчина преди 7 години
Един мъж е "водолей" на 70 другия "водолей" на 30. Третия е "водолей" на 16 и има мазоли по ръцете от "работа"..
1
3
 
7
 
! Отговори
турчина преди 7 години
Зодиите са глупост. Не Света има 7 милиарда човека. Голяма част от тях са с една и съща зодия. Глупости.