Признаци, че разводът е близо

Разминавате се в искането за деца
29 яну 2017 23:00, Михаела Лазарова
9
 Признаци, че разводът е близо
Снимка: Reuters

"Човек и добре да живее, все някога се жени".

Някои хора се ръководят от тази все пак странна максима, която няма нищо общо с щастието. Бракът може да развали живота или животът да развали брака, въпреки че в началото всичко е било любов, мир и спокойствие. Но докато стигнете до момента на разрухата, сте преминали през немалко ситуации, допринесли за образуването на дълбок лед помежду ви.

Кои са най-честите признаци, че скоро се задава развод?

Вече не сте двойка в истинския смисъл

Двойката като такава има нужда да е заедно. Партньорите в една истинска двойка имат дълбока връзка помежду си, желание за физическа и емоционална близост. Ако в този смисъл сте изгубили допирните си точки, разводът е напът.

Единият партньор отказва да опита

Опитът да се спаси брака е важен, стига да има желание и от двете страни. Ако сте стигнали дотам, че вие повдигате темите, за които искате да говорите, но партньорът ви не ще и да чуе, тогава имате голям проблем. За да има успешен брак, трябва да има желание от двете страни за активно участие.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тя явно му е правила мили очи, докато я вземе. И след, това кютек. Съжелил е че е направил, толкова голяма грешка.
5
1
 
4
 
! Отговори
Бре преди 7 години
До АнонименИ кога разбра, че е таква? Пред съвета ли? То ако не си разбрал каква е жената до теб до предложението ти, значи си пълен ......
4
4
 
3
 
! Отговори
какво толкова преди 7 години
Първо сватба,после брадва!Като мине главозамайващото малоумие от което влюбените витаят в облаците,настъпва отрезвяване,приземяване,вторачване в недостатъците на другия и раздяла.
3
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като е дебелокож(а) в главата, харатер, сърце. Какви компромиси, комуникация, какъв секс. Просто някои жени са тежки по характер. Някои мъже искат жена до себе си. Не "***". Бият ги, мачкат ги. По друг начин не могат да се справят с "жена си". Защото са твърдоглави, лоши, безхаберни. Мъжа не иска, такова дебелокожо животно. Желае нежна, любяща, мила, разбрана Жена!!!
2
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Май изпуснахте най важнотоЗапочвате да търсите признаци, че развода е близо.почти сигурен фактор ,че вече мислите за развод, може партньора ви, още да не знае вашето намерение , но не се тревожете ще разбере от само себе си.Това е лесно самосбъдващо желание.
1
6
 
15
 
! Отговори
Хм преди 7 години
Поне 60% от разводите са от келешлък!Кат се разтурят,сигурно пък цъфват и вързват....