Диета и хранене при зодиите... на ход са Девите

Избягвайте тежките и мазни храни, забравете за шоколада
14 мар 2017 11:30, Михаела Лазарова
2
Диета и хранене при зодиите... на ход са Девите
Снимка: Reuters

Представителите на тази зодия отдават голямо значение на храната, а и в това отношение изобщо не крият критиките си. Девите са интересни личности, перфекционисти. Но какво трябва да знаят за храненето и диетата според техния зодиакален знак?

Родените под знака на зодия Дева имат чувствителен стомах и трябва да бъдат внимателни за храните, които консумират. Но когато решат да спазват диета, нищо не може да ги изкуши и да развали хранителния план, който следват.

Девите могат да направят истинска магия в кухнята и да вложат целия си талант, за да създадат невероятни ястия. Тъй като не обичат да изхвърлят храна, могат да приготвят от нищо нещо.

За да намалят риска от стомашен дискомфорт е много важно да се хранят често и с малки порции. Може да обогатите дневното си меню с пълнозърнести храни и зърнени култури, овес, плодови сокове, банани, портокали, листни зеленчуци, супи, чайове, бадеми, нар, карфиол, канела, орехи, лешници.

Избягвайте тежките и мазни храни и шоколада. Споделяме 3-дневен диетичен режим за онези дни, в които искате да се храните по-здравословно.

Диетата може да бъде удължена с цел редуциране на телесното тегло. Ограничете консумацията на сол до минимум, захарта се изключва напълно, но може да подслаждате с мед. Пийте повече вода. Добре е да избягвате алкохола. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 1Абсолютно вярно! Както и всички болести след това.
1
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стомашният дискомфорт идва от нерви.