20 характерни черти на зодия Лъв

Като представител на семейство Котки, Лъвът се нуждае от внимание
30 май 2017 07:33, Михаела Лазарова
9
20 характерни черти на зодия Лъв
Снимка: Reuters

Той е един от най-властните зодиакални знаци. Топъл, слънчев, Лъвът е силен играч, който понякога обаче може да прояви твърде много суета или лицемерие. В работата си Лъвовете имат подход, който винаги се отличава от този на останалите.

Започва любовните връзки като неангажиращи и ако вниманието му е силно привлечено, може да се отдаде само на един партньор. Вижте още 20 отличителни черти на този зодиакален знак.

1. Лъвът има голямо сърце и много любов, която да даде. Често проявява състрадателност и щедрост.

2. Но ако се опитате да се възползвате от неговата доброта, злоупотребявате с добрата му воля, няма да се поколебае да ви покаже своята гневна страна.

3. Представителите на зодия Лъв имат силна воля и решителност. Когато си поставят цели винаги стигат докрай.

4. Лоялност е другото име на Лъва.

5. Ако в обкръжението си имате представител на тази зодия, няма начин да не се почувствате защитени. Лъвът прави така, че хората край него да се чувстват винаги в безопасност.

6. Един от най-добрите лидери в зодиака е Лъвът. Когато начело на екипа стои представител на този зодиакален знак, със сигурност екипът ще има успехи.

7. Може градивната критика и истината да не ви харесват, но не очаквайте от Лъвовете да действат зад гърба ви. Каквото имат да казват, няма да ви го спестят. Тяхната директност често не бива приета добре.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.