6 знака, че сте изгубили връзка с любимия човек

Правите повече самостоятелни планове без другия
19 юни 2018 22:22, Михаела Лазарова
4
6 знака, че сте изгубили връзка с любимия човек
Снимка: Reuters

Връзките са сложно нещо. Те преминават през всякакви фази, етапи, трудности, щастливи моменти и спадове. При дългите връзки тези рискове са многократно повече заради продължителния период на съжителство.

Понякога отдалечаването е полезно и здравословно, защото помага на партньорите да не губят себе си в целостта на връзката. Но е опасно, когато тази здравословна граница бъде отмината и е налице съществено отдалечаване, скъсване на връзката помежду им.

В много случаи партньорите не си дават сметка в какво положение се намират. Кои са признаците, че сте изгубили свързаността си?

Имате все по-малко зрителен контакт

Спомнете си как не сте откъсвали очи един от друг в началото на връзката ви. Колко често го правите сега? Загубата на зрителен контакт и желание да гледаме партньора си в очите е като поговорката „далече от очите, далече от сърцето“. Опитайте се да увеличите този контакт, да се гледате, докато говорите. Така и комуникацията ви ще е по-пълноценна.

Правите повече самостоятелни планове без другия

Планирате уикендите си с приятели или пък прекарвате свободно време с колегите си от работа, за да сплотите екипа. Няма нищо лошо в това, стига да не се случва непрекъснато и да не повлиява отношенията ви с партньора. Разрушаването на връзката започва именно с подобни на вид безобидни дейности.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Знаците са два. Пърият е като дойде съдия изпълнител да ти вземе колата за да и я даде. А втория е като дойде за апартамента за да и го даде...
3
1
 
1
 
! Отговори
един от тълпата хм преди 5 години
те някои са ергени и женени като изпадне някоя и жени такива
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ДанкаИ за стари моми и ергени от онази категория, дето никога не са ходили дори на среща, нито са имали интимни физически контакти с другия пол. Сигурно са единици, но се говори, че има и такива. те научават някои неща само от статиите на Михаелчето и от подробностите, които някои коментатори споделят тук относно личния си живот.
1
1
 
3
 
! Отговори
Данка преди 5 години
Това статия за тинейджъри ли е ?