Дева, Козирог... Кои зодии крият емоциите си?

Везните пък се правят, че всичко им е наред
30 авг 2018 21:18, Теодора Драгоева
8
Дева, Козирог... Кои зодии крият емоциите си?
Pixabay

Има хора, които се чувстват удобно с това да изразяват свободно емоциите си и такива, които предпочитат да крият как се чувстват. Някои от зодиакалните знаци имат проблем с това да показват чувствата си и дори често се опитват да ги пренебрегнат, което пък може да доведе до лоши последици. Представителите на някои зодии се опитват да спотаят емоциите си, тъй като смятат, че ако ги покажат ще изглеждат по-уязвими и безсилни в очите на другите. 

Има моменти, когато е много важно да контролираме емоциите ви, но и други, когато е много по-правилно да ги изразим ясно и директно.
 
Ето и кои са 7-те зодии, които не се чувстват комфортно да показват емоциите си:
 
Дева
 
Девите обичат да са сами, когато са тъжни или разстроени. Те стават още по-раздразнителни и разочаровани, когато другите се опитват да им помогнат. Дори само опитът на някой да ги развесели, може да предизвика гнева на Девите. Те имат нужда сами да обмислят ситуацията и с течение на времето да се справят с емоциите си.
 
Везни
 
Везните не се справят умело с твърде силните си отрицателни емоции. Вместо да се изправят пред грозната истина, те си заравят главата в земята като щраус и се държат така, сякаш всичко си е наред. Те се усмихват в болката си и потискат тъгата си. Ако се окаже, че емоционалният товар е твърде тежък за плещите им, те буквално могат да експлодират.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Мацката от снимката ми харесва много добре.
5
2
 
1
 
! Отговори
и аз като .... обаче преди 5 години
За добро или за лошо не всички знаят какво виждат, или не вярват на очите си.
4
1
 
3
 
! Отговори
не познахте преди 5 години
не преставате да лъжете
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
... разстройват, и формират по своя жалък образ и побъркано подобие.Ало, тукашната платформа - приемете факта, че сте твърде елементарни, буквални, излишно емоционални и УЖАСНО комплексирани та да сте болни на темата "да пръскат акъл".Като гледам и как четете и тълкувате психологията, много се забавлявам.Знам, че знаете, че сте подложки, но е добре да ви се напомня таз' неопровержима истина.:)))
2
2
 
4
 
! Отговори
месара преди 5 години
звездите не спират да говорят
1
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Очевидно статията е писана от нервак-истеричка, която ужасно завижда на везните, за факта, че са единствения предмет в зодиака и то железен.Кой ви каза, че везните се интересуват от жалките опити да им измислите грехове и да им вмените вина?!Как беше: "грозната истина" - тя си е ваша. Истината за нас е това, което е без да се мятаме в истерия, особено като знаем, как стоят нещата НАИСТИНА.Няма как да зависим от болни мозъчета, които решили да ни превъзпитават, растройват и формират по