Зодиите, които са в конфликт със себе си, са...

Всеки от нас преминава през различни етапи от живота си
29 окт 2018 21:38, Иванка Гъркова
6
Зодиите, които са в конфликт със себе си, са...
Pixabay

Всеки от нас преминава през различни етапи от живота си. Има моменти, в които човек се лута и не знае с какво да се захване, страхува се от неуспех и не е достатъчно уверен в своите способности. Според астролозите, представителите на някои зодии имат подобни проблеми и им е нужно повече време, за да повярват в себе си. 

Ето 4 зодии, които не харесват достатъчно своята личност и им е трудно да постигнат синхрон между душа и тяло.
 
Близнаци (21 май – 20 юни)
 
Тъй като те се интересуват от толкова много неща, които са различни сами по себе си, е нормално да се разконцентрират много лесно и понякога да са отвеяни. Освен това, всеки знае, че в един Близнак сякаш живеят двама души, които са на различни позиции по отделни въпроси. Понякога близнаците се питат кои са и търсят отговори на въпроса каква е тяхната мисия.
 
Тяхната двойственост им пречи да повярват в себе си. Те могат да поемат риск в един момент, докато в друг да се страхуват от това. Според астролозите, хората с тази зодия не трябва да спират да опитват нови и нови неща, докато не намерят себе си. Колкото повече преживяват, толкова по-скоро ще могат да разберат кое е най-важно за тях.
 
Дева (23 август – 22 септември)
 
Те са големи перфекционисти и твърде придирчиви за случващото се около тях. Същевременно са прекалено различни и така пропускат важни моменти. А хаосът в живота може да им попречи да намерят себе си. Девите трябва да приемат, че невинаги всичко трябва да става както те искат.
 
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
9
 
! Отговори
Виктор преди 5 години
От жена Овен нищо не става,само претенций.Принцеса без покритие!!!
2
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жена овен, ако спре да плюе хората и да лъже би било добре. Ако не и е виновен скорпиона ще и е виновен рак, ако не и е виновен рак ще и е виновен лъв,близнаци и прочие. Хубаво е да види себе си след това да говори и пише статии за другите. Позор, хубаво е да уважва майка си и бащ си. Да не изпада в тежки междуличностни отношения с колеги. И да не ги тормози и обижда със пиперливия си език реч и поведение. Защото не само ще и се карат н висок тон ако много знае се отваря и бой ще яде. Омръзна им
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Скорпионите искат да им се кланят и уважават и възхищават.Лошото е че тва им действа като наркотик и колкото повече преклонение,уважени и възхищение срещат толкова повече им се струва малко.Лесно са склонни на безумия включително и към себе си.Безспорно огнени и страстни натури ,но и опасни.Разбира се ако успеят да си контролират избухливоста и някак си опитомят пословичната си злопаметност както и скръндзорлък всъщност са доста приятни хора.