Завинаги!? Знаците, че той не е вашата сродна душа

Давате повече, отколкото получавате във връзката
27 яну 2019 16:00, Михаела Лазарова
8
Завинаги!? Знаците, че той не е вашата сродна душа
Снимка: Istock

В любовта срещаме различни партньори. С много от тях създаваме дългосрочни взаимоотношения. Голяма част от тях няма да са нашето "завинаги". Търсим сродната си душа, забравяйки че дори партньорът ни да не е токсична личност, това съвсем не означава, че той е сродната ни душа.

Когато я срещнем с нея връзката функционира по различен начин. Може ли да разберете дали партньорът ви не е вашата сродна душа? Има някои ясни знаци, вижте ги в следващите редове.

Не усещате дълбока връзка с него

Възможно ли е да обичаш и да не усещаш такава връзка с партньора си? Да, чувствата са налице, но сякаш не откриваме истинска връзка с човека до нас. Сродните души се усещат една друга по особен начин.

Не може да му разкажете тайните си

Комуникацията, доверието са едни от най-важните неща между двама души. В сродната душа намираме най-добрия си приятел. Човек, с когото можем да споделим своите тайни, да му се доверим напълно, както и той на нас. Ако липсва това, може би той не е сродната ни душа.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
8
 
10
 
! Отговори
Учете се от опита! преди 5 години
Никога не разкривайте пред жена истинското си финансово състояние!Без значение дали имате много и или малко пари, запазете това за себе си.А и разкриете че нямате пари, или имате по малко от колто тя предполага, тогава нейното уважение и интерес ще спадне е вероятно ще ви напусне в даден момент.А ако и разкриете че имате много пари, рано или късно това ще се обърне срещу вас и Тя ще започне да ви изнудва след като роди деца.Жените са като змиите. Никакво доверие. Не знаеш кога ще те ухапе
3
10
 
7
 
! Отговори
Учете се от опита! преди 5 години
Жена може да разкрива тайните си мъж. Но мъж никога не трябва да разкрива тайните си на жена! НИКОГА!Жените са ненадеждни и често предават мъжете си по най долния начин.Например мъж споделя бизнес тайните си, после жената един ден и скимва че вече не иска да е с него и почва да го изнудва за пари. Това си е класика в женската психология и поведение.Затова пред жена си дръжте устата затворена! Казвайте и че я обичате, купувайте и подаръци, глезете я.... но НИКОГА не споделяйте тайни!
2
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Еднакво даващи, хаха, какво дава жената, едно отвертстие за измукване на проетрин. Какво е сродна душа за жената, банкомат с вибратор. Спрерм-0-донор бабороб.
1
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Постоянно ви чупи катинара към задната стая, иска да ядете пресен протеин, или ви го хвърля по лицето и тялото, но когато заговорите за любов и обвързване, бърза да ви запуши устата отново с уреда за пръскане на протеин. Е това не е сродна душа. Просто ви спуква от евене!