13 причини, лятото да е любимият ни сезон

Прекарвате дните и нощите на двора
22 авг 2019 20:45, Михаела Лазарова
4
13 причини, лятото да е любимият ни сезон
Снимка: istock

Малко остава до края на лятото. Най-хубавите неща свършват бързо. Цяла година нямаме търпение да дойде, а когато това най-после стане, броим дните до неговия край. Нетърпеливи сме да се потопим в неговата топлина и да се отдадем на дългоочаквана почивка, пътешествия, споделени моменти с любими хора, много смях и летни забавления.

За да отпразнуваме красотата на лятото ще споделим какво най-много харесваме у този прекрасен сезон.

Летните петъци

Не всеки петък е като другите. През лятото си правим дълги уикенди, в които забягваме нанякъде и изключваме мобилните си устройства. Живеем за мига, в който ще настъпи следващият летен петък, в който ни чака поредното приключение.

Пътуваме по-лесно

През летните месеци големите градове се изпразват и някак улиците дишат по-леко, вие дишате по-леко. Придвижвате се по-лесно и бързо, не чакате по опашки, в градския транспорт има свободни седалки, а на паркингите – места за паркиране, колкото си искаш.

Не е нужно да оправяте косата си всеки път, щом влизате някъде

През зимата носенето на шапки и шалове смачква косата и разваля прическата. През лятото такива проблеми няма. Косата съхне за нула време, дори можете да излезете с мокра коса за работа. Тя ще изсъхне още преди да сте стигнали.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз лятото го обичам и без причина. И не ми е необходимо някаква шорошка "инфлуенсърка" (инак казано-джендърка) да ме учи да обичам лятото!
3
0
 
2
 
! Отговори
бай Стамат преди 4 години
има една песен "Сезони" на Черно Фередже.там в стил социалистически реализъм е описано кое му е хубавото на всеки сезон.
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Адска жега? Не, мерси!
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На мен ми е приятно, защото актуалната тема на лятото е цената на шезлонгите у нас и в гръцко. А аз обичам да чета коментари за безплатни и платени шезлонги.