Къде е тънката разлика между секса и любовта?

Много жени бъркат секса с любовта и истинската връзка
45
Къде е тънката разлика между секса и любовта?
Снимка: istock

Не можете да установите истинска връзка? Все се случва така, че се влюбвате твърде бързо, а човекът до вас не отвръща със същото? Има ли вероятност да грешите някъде? Определено има, особено ако придавате повече любовен нюанс на секса, отколкото всъщност заслужава.

Много жени бъркат секса с любовта и истинската връзка. Любовта без секс е трудно осъществима. Сексът без любов обаче е напълно нормално, дори често срещано явление. Затова трябва да се научите да разбирате къде е тънката разлика между двете иначе интимни преживявания.

Сексът не определя статуса ви като двойка

Защо тези неща се случват толкова често! Жените като по-романтичната и нежна страна на човечеството са по-склонни да придават несъществуващи нюанси на една сексуална връзка, правейки я да прилича на любовна. Така идват много разочарования след това, когато се сблъскате с истинската нагласа на мъжа до вас към отношенията ви. А именно думичката „връзка“ определено не присъства в речника му.

Мъжете също са заинтересовани от това да създадат връзка. Но те значително по-рядко прибързват с тези определения от жените. Пък и за някои хора сексуалното желание е по-силно от любовното, което подтиква към дълготрайни отношения. Затова не прибързвайте с окачествяването на връзката си, докато не изясните помежду си дали сте от една любовна порода.

Впускате се към секс преди да сте разбрали къде се намира Tой емоционално

За да се предпазите от грешки и недоразумения тук трябва да знаете, че директната и откровена комуникация преди това е ключът към истината. Преди да правите секс, разберете на какво емоционално ниво се намирате. Това ще ви предпази от поредното любовно недоразумение, от което ще ви заболи.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още по темата: любовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
8
 
4
 
! Отговори
Заможен преди 4 години
До 15.. Хм, защо мислиш така, просто, ако избере мен, вместо мъж, който взема 600 лева, ще получи хем добро отношение хем пари, хем секс
12
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И още нещо като съвет към жените. Търсете мъже.Но да са по големи от вас! С една година може да са.Но да са по големи!-:) Разликата в годините. Я усещате твърде бързо. Секса е до време.След него се усеща разликата в годините.Поради факта че мисленето е различно!-:) много момченца ще ми кликнат минусчето,само защото не осъзнават още факта.Че разликата е от значение в дфн връзка.Но интелигентните ще ме разберат, Убеден съм!-:)
11
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 3 " заможен". Ти си комплексар бе човек!-:) Нямам какво да добавя повече!
10
5
 
19
 
! Отговори
българин преди 4 години
Значи..От житейският си опит който имам през годините.Съм стигнал до извода.Че много млади жени. И не само.млади.Създавайки си връзка с някой мъж.Било то женен или не.Се влачат с него с години.Поради нуждата си от секс.И комплексираните си мислене.Че друг няма да си намерят ! Истински и любящ който те ще обичат и той тях!-:) Голяма грешка е това! Търсете бе хора! Истинските са сред нас!-:) Не си губете времето в застой!
9
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 11Морала е само набор от правила.Секса без любов е просто животинско.
8
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво животно трябва да си, та да правиш секс без любов?!
7
0
 
10
 
! Отговори
Sicht Punkt преди 4 години
До до Sicht Punkt,Моята мисъл беше, че любов може да има към всичко, но секса е само между отделните биологични видове. Реално погледнато на едно цвете, човек може да даде любов, но за секс ще му се види трудно.:D
6
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 3Пич вземи си намери девойка за постоянно стига се занимавай с платени щото няма смисъл.
5
3
 
12
 
! Отговори
Sicht Punkt преди 4 години
Любовта е нещо много голямо разгледано от обобщена гледна точка. Тя е любов към всичко. Когато даваш любов на едно цвете, то ти отвръща същото, цъфти, ухае, избуява. Любов има към природата, слънцето, вселената-всичко. Безкрайна, березервна, всеодайна. Секса е само между хора, ако човек няма някакви аномалии в сексуалноста си.
4
3
 
22
 
! Отговори
Дедо преди 4 години
Стига с тези *** статии, обичайте се и правете кекс докато можете.
3
14
 
8
 
! Отговори
Заможен преди 4 години
Търся приятелка за секс, предлагам 200 лева помощ на среща, от София съм на 30.Мога ако си допаднем и на почивка в чужбина да водя мацката. Пишете момичета на sponsor2017***abv.bg
2
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
При гръдна обиколка 115 може и без любов, при гръдна обиколка 85, любовта е задължителна.
1
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Разликата между секса и любовта е като разликата между 25см и 15см.Около 10см.