6 знака, че трябва да прекратите връзката

Понякога не забелязваме някои знаци, които са сигнал
14 сеп 2019 19:15, Михаела Лазарова
14
6 знака, че трябва да прекратите връзката
Снимка: Istock

Когато си търсим нов партньор, ние се надяваме да намерим някого, с когото да имаме съвпадения. Допирни точки, различни определени навици. Следим за всичко това. Но понякога не забелязваме някои знаци, които са сигнал, че този партньор не е подходящ. Неглижираме ги, оправдаваме го, чакаме да мине време...

Ако искате да намерите щастието в любовта, не се срещайте с мъж, който:

.... си крие телефона

В началото на връзката и особено ако имаме съмнения дали партньорът ни не се среща с друга, проверяваме телефона му. Искаме да разберем с коя си пише, дали пази снимка на бившата си.

Тъй като доверието е фундамент на връзката, замислете се, когато той отказва да ви покаже телефона си, дали действително не ви мами. В крайна сметка, ако няма от какво да се притеснява, защо да не ви го покаже?

... крие как е прекарал свободното си време

В една връзка, всеки има право на лично пространство. Това обикновено е времето само за нас, в което се забавляваме с приятели, спортуваме, отдаваме се на хобито си и т. н. Когато той има своето лично време, споделя ли ви как го е прекарал или с изненада научавате от друг, че истината за прекараното време е съвсем друга?

Истината всеки път е различна

Още един знак, че е добре да прекратите връзката си е невъзможността му да бъде искрен с вас. Когато му задавате едни и същи въпроси за определено нещо или пък ви разказва една история няколко пъти, но всеки път я изменя, това е показател, че не може да му се има доверие.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
..... Спрямо такъв се отнасяй със спокойно равнодушие. Това го побърква.
10
0
 
6
 
! Отговори
Флиртува с други преди 4 години
във ваше присъствиеЗначи това все още не е мъж, пораснало дете от мъжки пол, при това доста разглезено. Такъв го остави да си седи при маминка и да се мисли за мъж. Хич не си слагай на сърце това, че не се е отнесъл спрямо теб уважително. Той все още си мисли, че светът съществува за негово удобство.Няма смисъл и да го ругаеш. Самодоволният, безпардонен егоист си намира майстора по много неприятен, а понякога и по болезнен начин.Недей и да му искаш обяснения. Това само ласкае егото му.Спрямо
9
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Миша, Миша... Ако хвана някоя да се опитва да ми рови из телефона и я пиши с намазани ски. Някой чeхъл може и да дава на жена си, ама истински мъж - не. Отделно всеки нормален си има втори телефон за любовниците...Аре да не се дебнем, че ще вземем да се хванем... Отмина времето на общия телефон и общите Фейсбук акаунти.
8
1
 
5
 
! Отговори
БРАДАТА ЖЕНА преди 4 години
Ако се изсирa извън клозета-веднага напускам!!!
7
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Заварвате го да прави секс с друга - не пропускайте този знак.
6
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами ако е агент на ФСБ, пряко към Решетников или през Десиславов, как така показавайте си телефоните ааааааааааааааааа. Няма да се разберем така, спрете вече с тази свобода и демокрация, не издържам, казвам ви.
5
4
 
6
 
! Отговори
така е преди 4 години
Показвайте си телефоните и няма да имате проблеми.
4
0
 
9
 
! Отговори
К'во става преди 4 години
Айде сега ти като си нямаш, да прецакаш и тези дето си имат...!
3
0
 
5
 
! Отговори
ха ха преди 4 години
Толкова много доверие, а един така се разведе два пъти за 5 години, междинните гаджета ги късаше пред публика, през цялото време е с телефон в ухото.
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако се следват съветите от подобни статии всички ще се разделят/разведат. Или това е целта?!
1
5
 
12
 
! Отговори
Teo преди 4 години
Михаелче, Ако си ми гадже и се опиташ да ми ровиш в телефона, или ми кажеш дай да ти го проверя - вече не си ми гадже! Ще бъдеш изритана като мръсно коте !Пишеш глупости, миличка! Точно защото една връзка се крепи на доверие! Това значи, че и обратното е вярно - никой мъж няма право да рови в телефона на жена си, освен ако не е помолен - за ъпдейт или настройка, например!