Любовни срещи след развода? 4 стъпки за повече успех

Оформете профила си с подходящото описание и снимки
14 ное 2019 22:42, Михаела Лазарова
18
Любовни срещи след развода? 4 стъпки за повече успех
Снимка: Istock

Бракът невинаги е щастлив. Повече от половината бракове в модерните общества завършват с развод. Когато любовта си отиде, а на нейно място се загнездят проблемите и неразбирателствата, е време всеки от партньорите да продължи своя собствен път. Това е животът и колкото и болезнено да изглежда скоро след развода, той трябва да продължи.

За да продължите живота си напред в търсене на щастието, което заслужавате, е необходимо да се впуснете към следващата любов, която ви очаква. За да сте готови обаче е нужно да последвате някои ценни съвети.

Уверете се, че сте готови за срещи отново

За да посрещнете щастието си е необходимо да сте откровени със себе си. Не се насилвайте. Помнете, че не сте длъжни да започнете да се срещате с нови партньори веднага след развода си, особено ако е бил болезнен. Дайте си време да се възстановите. Ако ходите по срещи само за да притъпите болката, няма да се почувствате по-добре, а и има вероятност да допуснете нова грешка.

Оформете профила си с подходящото описание и снимки

След като сте готови за нова връзка и искате тя да се случи по-бързо, профилите в сайтовете за запознанства са една добра опция, особено за хора на средна възраст, които нямат много активен социален живот и които все още работят. Подберете точните снимки, на които изглеждате възможно най-приветливо и позитивно. Профилната снимка е от изключително значение. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: браксемействоразвод
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Миличък, опоскан си до шушка, хайде бегай, да идва следващият, че неам врлеме, дъртея.
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не си струва да се разправяте с никого тук.Душевното скопяване на стадото - гледам - е приключило вече.Постоянната обработка прави мъжете латентни гай-чета, а жените меркантилни па-чи.
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Разврат и лъжи, това следва след развода както и преди развода.
10
3
 
6
 
! Отговори
ДртПрч преди 4 години
Тия сайтове са за отчаяни мухльовци бе!
9
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименАбе човек...и чок-чок няма! Патили сме си вече... Ако си убав, ама беден...забрави. Ако си грозен, ама богат...биваш(временно). Ама ако си убав и богат...бегай далеч! То се почва от раз...кво работиш, колко пари вземаш, кола, имоти, бизнес... и накрая...."Оооо, *** ти само това ли правиш, ходиш на работа"?! Адио Рио...
8
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ужас! В статията ги пращат в сайтове за запознанства, а там е само за разврар, не е за истинска любов. Чок-чок и хайде... кой от къде е, да си ходи.
7
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"За да продължите живота си напред в търсене на щастието, което заслужавате, е необходимо да се впуснете към следващата любов"100% лъжа и измама! Ако сте мъж именно така отново влизате в измамната женска схема, която е нищо друго освен смъртоносен капан за наивници!Бъдете сигурни, че следващата няма да е по-добра с нищо от предишната!
6
1
 
7
 
! Отговори
Аналният преди 4 години
кекс не е отговора. Той е въпроса. А отговорът е твърдо ДА!!!
5
2
 
9
 
! Отговори
Eй тия простотии, преди 4 години
заедно с хороскопите мноооого свалят нивото на сайта...Примерно "Ретроградният мерКУРий ще донесе през октомври на тези три зодии луканка и кашкавал. Вижте кои!".Ами, че те трите зодии са 1/4 от човечеството! Значи Бай Меркурий, нежели ретрограден, носи на 1,5 милиарда души късмет, кашкавал и луканка?Не е сериозно това...
4
3
 
27
 
! Отговори
Обява: преди 4 години
Млада, по-западните стандарти, 50 годишна палавница, търси 20-30 годишен мачо, за да разпали отново огъня в нея!Изисквания почти няма. Само да бъде богат ( $1 000 000 +), с плочки, 190, ММА боец, да няма живи роднини, да не пуши, да не пие, да няма приятели, да обича да готви, пере, чисти и глади. Да не иска деца, че моите са на неговата възраст и ще се карат за играчките.Цунки! Чакам те!
3
5
 
25
 
! Отговори
Правилна препоръка преди 4 години
Ако някой ще търси запознанство чрез сайт или други видове обяви, непременно да сложи и своя снимка.Защото вече съобщиха за един куриоз. Разведена жена описала себе си максимално точно - и като физика, и като душевност, и по отношение на навиците и интересите си. Но не сложила снимка.Веднага й се обадил мъж, който се оказал бившият й съпруг. Човекът си търсел точно такава жена, каквато била описана в обявата!
2
2
 
16
 
! Отговори
Лорд Арчер преди 4 години
Това е само за жени. Мъжовете след развода са ошушкани до кокал и нямат 2 лева да се усмихнат, нежели да ходят по срещи. Затова- подпис само ако баща и е най-малко лорд.
1
3
 
15
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 4 години
Безумна статия за оскотяли клошове които не са прокопсали в живота и разчитат на ,,лайкове,, белким да им промени социалния си статус от аутсайдери на ВИП звезди