Знаци, че във връзката ви доминира отрицателна енергия

Често се оплаквате един от друг
16 яну 2020 22:15, Михаела Лазарова
4
Знаци, че във връзката ви доминира отрицателна енергия
Снимка: istock

Манипулация, липса на интимност, загуба на интерес към любимите ни занимания... Това са само част от признаците, че една връзка е пред разпад, защото в нея доминира отрицателната енергия. Нездравословната или токсична връзка създава лоша енергия между партньорите. Дали вие се намирате в такава, вижте още няколко признака.

Постоянно спорите или се карате

Добрата комуникация е един от градивните елементи за една стабилна любовна връзка. Компромисите са важни, дори когато не успяваме да постигнем съгласие с половинката си по даден въпрос. Споровете от време на време са здравословни за взаимоотношенията. Но ако през цялото време не сте съгласни с партньора си, стигате до скандали, означава, че не комуникирате ефективно. Постоянното спорене посочва проблем в начина, по който информацията се предава или разбира.

Често се оплаквате един от друг

На всеки се случва да попадне в ситуация, в която споделя проблем с половинката си пред близък приятел. В някои случаи, третата страна би могла да даде полезен съвет. Но признак за отрицателен цикъл и токсичност на връзката е, когато хронично се оплаквате на другите от партньора си.

Не споделяте

Споделянето е естествен начин да се свържем с любимия човек. То е част от комуникацията. Ако във вашата връзка вече не си споделяте как е минал денят ви, как се чувствате, какво ви радва или натъжава и т.н. това означава, че сте спрели да инвестирате в нея. Този вид оттегляне от партньора също носи токсичност на връзката.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: любовна връзкаинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Отрицателна енергия ли.Помнищ ли злато мое навремето кои ти помагаше когато бе много млада откъде тръгна мила моя сега си срещу нас помниш ли кои те спаси една вечер на кръчма когато ти тръгна почерпена глупости да правиш е сега благодарност аз съм ничии ти си нечия е мила моя душа ненагледна жена с деца просто когато решиш да се върнеш добре дошла а дотогава както се изказа някои аз ще съм умно влюбен по пътищата на България успех у успешен бизнес мила моя