5 знака, че трябва да сложите край на връзката си

Партньорът ви никога не ви включва в нищо
10
5 знака, че трябва да сложите край на връзката си
Снимка: istock

Прекратяването на връзка с партньор, на когото сте отделили години от живота си, никога не е лесно. Емоционалната инвестиция, която сте направили, прави нещата много по-трудни, дори дълбоко в себе си да знаете, че не се получава и че трябва да сложите край на отношенията си. Никой не иска да премине през подобно нещо. Възстановяването е бавен процес, изключително труден, който ви кара да се чувствате най-самотният човек на света.

Но ако връзката ви не е онова, което сте искали да бъде, може да се наложи наистина да я прекъснете. Най-лошо е човек да се чувства самотен, когато е обвързан. Това чувство е задушаващо и потискащо. Всеки заслужава партньор, който да го обича и да го прави щастлив. Понякога дори не става въпрос за действията на половинката ви, а за неговите бездействия. Значение има единствено как се чувствате. А ако се замисляте дали да прекратите връзката си, значи налице вече са сериозни проблеми.

Кои са признаците, че е време да сложите край на връзката си?

Не получавате онова, което искате

Дори в най-страхотните и хармонични връзки е възможно да се получи така, че единият от партньорите да не получава онова, което иска. Заради всички останали хубави моменти и неща във връзката си той започва да се убеждава, че не трябва да мисли за раздяла, защото не е честно спрямо партньора му. По този начин тъгата и нещастието се задълбочават, докато не стигнат крайната точка на потиснатост и депресия.

Обръщате се към някой друг, за да получите каквото искате

Определено съществува проблем във връзката, ако първият човек, към когото се обръщате в нужда, не е партньорът ви, а някой друг. Всички правила на обвързването сочат, че се предполага партньорът ви да бъде и най-близкият ви човек, на когото да разчитате във всяка ситуация. Ако това не е така, може би е време да се замислите.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: любовромантикаинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
4
 
! Отговори
Кратун преди 4 години
"Не получавате онова, което искате" - страхотно извинение за всички егоисти.... А това, което искате реално ли е?
4
0
 
6
 
! Отговори
Тъпак преди 4 години
10 причини поради, които не трябва да четете такива статии.
3
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Интриганти еиии
2
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хубаво е да гледаме все собствената си паничка без да обсъждат хората .....
1
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много хора не слагат край на такива връзки само за да не останат без партньор(ка). Просто няма с кого да заменят лицето, с което имат връзка, но тя не върви и не ги прави щастливи.В такава връзка обикновено единият е нещастен, а другият е тепегьоз, който само се възползва и няма никакво намерение да влага чувства.