Да се влюбиш в жена от зодия Рак е лесно

Жената Рак е дълбоко интуитивна
8
Да се влюбиш в жена от зодия Рак е лесно
Снимка: Istock

Тя е интуитивна и чувствителна. Жената от зодия Рак, в нея не е трудно да се влюбиш, защото тя е свързана с емоциите си, а точно в това се състои любовта. Тя е родена да споделя любовта си, но и я показва по удивителен начин.

Когато осъзнае, че наистина обича някого, тя ще започне да се отваря към човека и ще му позволи да види какво има под черупката ѝ. Нещо повече, ще разкрие грижовността си, а състраданието ѝ не остава незабелязано.

В любовната си връзка, жената Рак създава топлина, винаги кара партньора си да се чувства обичан и обгрижван. Влага много емоции и усилия, за да се развиват взаимоотношенията им. Настойчива е и не се отказва лесно, дори и двамата да имат трудни моменти.

Но жената Рак не се влюбва лесно, за разлика от представителите на противоположния пол, които веднага биват запленени от очарованието ѝ.

Тя обича само когато реши, но влюбили се, романсът се превръща в нещо изключително.

Може да отнеме известно време, за да свикне и да разбере промените в настроението ѝ, но щом някой се ангажира във връзка с жена от зодия Рак, тя ще бъде лоялна към него. В секса е готова да пробва много неща и винаги ще постави удоволствието на партньора си преди нейното. Да правиш любов с жена Рак е най-страстното изживяване.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Kristiqn преди 3 години
Strahotni sa ra4kite ❤
6
0
 
1
 
! Отговори
мдааа преди 3 години
Мише,ти коя зодия си?
5
3
 
3
 
! Отговори
Несмезодий преди 3 години
Всичко от написаното е вярно, въпреки че не го прочетох.
4
2
 
4
 
! Отговори
От 2 преди 3 години
Точно завистта ми е непознато усещане. Вероятно от семейното ми възпитание - да се радвам на хубавото и може да ми се върне. И обратното - не злорадствай, защото не знаеш какво може да те сполети. И на завистниците казвам същото и обяснявам, че завистта и злобата са най-голямото наказание на приносителите. И да не се чудят на сбръчканите си от негативните емоции лица. И да не завиждат на тези, които имат само бръчки около очите, защото се усмихват. На 64 съм и за болести и проблеми не говоря, за
3
5
 
8
 
! Отговори
Всичко от написаното преди 3 години
е вярно, поне доколкото мога да съдя по моите познати от тази зодия. Но е вярно също и това, че тези жени са големи манипулаторки. Подозирам също, че много завиждат дори и в случаите, когато нещо изобщо не ги засяга. Но умеят да крият това свое качество.Коментаторите 1 и 2 също са прави. Жената "Рак" умее да се възползва и от най-дребните обстоятелства.Вярно е също така, че са много предани на близките си, готови са и на жертви и някои от най-близките им роднини злоупотребяват с това.
2
1
 
8
 
! Отговори
До 2 преди 3 години
Не ми е известно на какви си попадал, но за мен е унижение да поискам заем, пък какво остава да не го връщам.Осъзната с времето грешка - толерантност към семейство и близки и в един момент ти се качват на главата. Висок праг на търпимост и когато в един момент ги отрязах, при това безскандали, станах лоша. За мое щастие съпругът ми ме цени и сме 35 г. заедно. Толкова от мен, може би разликата е в поколенията
1
12
 
6
 
! Отговори
Petar, NY преди 3 години
От моя личен опит, жените Рак са меркантилни и използват нещата описани в статията да си осигурят подкрепа. Също така не обичат да връщат заеми. :)