Как тялото ви да подсказва, че той не е подходящ за вас

Вече не сте сексуално привлечени от партньора си
21
Как тялото ви да подсказва, че той не е подходящ за вас
Снимка: Istock

Слушайте езика на тялото си. То никога не лъже. Ако се опитвате да заблудите ума и сърцето си, тялото ви ще се противопостави на грешния ви избор в любовта. Понякога на хората им трябва много дълго време, за да разберат, че човекът, с когото имат връзка или брак, не е за тях и ги кара да се чувстват зле. Трябва само да се вслушате в знаците, които тялото ви изпраща на физическо ниво и ще разберете.

1.Чувствате се напрегнати около него. Не можете да се отпуснете в компанията му. Още по-зле става, когато наоколо има приятели. Непрекъснато се притеснявате дали няма да сгрешите, като кажете нещо и да предизвикате реакция у него.

2.Езикът на тялото ви ви кара да сте сковани в негово присъствие. Без значение дали партньорът ви е агресивен или пасивен към вас, тялото ви реагира на емоционално ниво. Нервната ви система изпраща несъзнателни сигнали, които карат тялото ви да се сковава и да не може да се отпусне.

3.Чувствате се сякаш той крие нещо от вас. Не можете да му се доверите напълно. Непрекъснато остават неизказани неща и вие го усещате с цялото си тяло.

4.Дори миризмата му ви отблъсква. Когато любовта се е променила в една връзка, а понякога дори си е отишла, партньорът ни започва да ни отблъсква и физически.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: интимнолюбовни връзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.