Знаци, че сте опасно обсебени от новата си връзка

Приятелствата ви остават на заден план
12
Знаци, че сте опасно обсебени от новата си връзка
Снимка: Istock

Начините да се влюбите са толкова много, че е трудно да бъдат изброени. Но дали ще се влюбите по здравословен начин или любовта ви ще прерасне в нещо смущаващо и понякога дори опасно, до голяма степен зависи от вашето моментно емоционално състояние, както и от новия ви партньор. Факторите са наистина много, но определено има съществена разлика между това да си влюбен и това да си обсебен от някого. За съжаление, хората често бъркат обсебването с любов.

Много хора се озовават във връзки, които погрешно смятат за любовни, но в действителност те са по-скоро нездравословни увлечения и дори обсебвания от партньора. Маниакалното желание да имате връзка точно в този момент е сред причините да се отнесете така към новия си партньор.

Но бихте ли успели да разграничите истинската любов, влюбването от увлечението в любовта, обсебването и манията?

Без значение каква е емоционалната причина, която ви подтиква да бъдете обсебени от новата си връзка в момента, вижте признаците, че се намирате именно в такова положение.

Кои са тревожните знаци, че сте опасно обсебени от новата си връзка?

Губите интерес към отговорностите и ангажиментите в живота си

Загубата на интерес към всички останали области от личния и професионалния ви живот и концентрацията само върху връзката ви говори за нездравословно обвързване. Ако не се ангажирате вече с работата си или напускате работа бързо и необмислено, не спазвате срокове, обещания, не се грижите за срещите ви и приключването на задачи извън връзката ви, това подсказва за нездравословно обсебване.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: флиртлюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
0
 
! Отговори
Пак познах преди 2 години
...кой е нацвъкал статийката. Само от заглавийцето.
4
8
 
2
 
! Отговори
До Петьо еврей преди 2 години
Бе все ми се струва че е точно обратното, само дето все още не си го разбрал докато се храниш прав до масата.
3
3
 
9
 
! Отговори
Петьо еврей преди 2 години
Тая от снимката съм я еббал ама нищо особено не е!
2
7
 
4
 
! Отговори
Първия знак.. преди 2 години
....той иска 33000лв за "болната си майка", щял да ги "върне" когато се изправела на крака. Втория знак още 33000 кинта за "лекарства". Третия знак че "безумно е влюбен" - абоната не отговаря или е вън от обхват. )))
1
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Правил съм тройка с жена ми и сестра й. Малката беше тогава на 21 години яко цепеняче. Сега вече е женена и като седнем да пием с баджанака ме напушва смях само ако знае как съм я копал тази градинка преди него. Освен това Сега се еббе с един мазен чичак за кинти деееба тоя минндил скапън