Стъпки за рестарт на връзката

Как да възобновите отношенията и да върнете хармонията
26 яну 2022 23:11, Илияна Николова
15
Стъпки за рестарт на връзката
Снимка: istock

Понякога връзките се нуждаят от рестарт. Ако по някаква причина отношенията ви са се влошили или чувствата ви са леко изстинали заради проблемите, които имате, може би е време да пристъпите към план за здравословно рестартиране на връзката си. Нужни са ви някои стъпки за постигане на новото начало в хармоничната му форма. За да успеете трябва и двамата да сте мотивирани да го направите.

Ако сте сигурни, че е дошъл момент не за раздяла, а за рестарт, ето кои са стъпките, които ще ви помогнат.
 
1. Определете целта си.
 
За да знаете към какво се стремите като двойка е важно да определите крайната си цел – до какво искате да достигнете, какво искате да постигнете заедно, защо и къде сте зациклили, какво да направите, за да прескочите този препъникамък. След като имате яснота за това до каква обща цел искате да достигнете като двойка ще ви е по-лесно да се борите по пътя към тази цел заедно.

2. Бъдете по-осведомени.
 
Научете добре грешките си. Анализирайте ги заедно. Не се страхувайте от критиката на партньора си, както той не трябва да се страхува от вашата. Приемете нещата, които имате да си кажете и се опитайте да ги надградите. Стъпете върху тази информирана основа и решете какви ще са по-нататъшните стъпки, които и двамата ще направите, за да рестартирате връзката си.
 
3. Отправете покана.
 
Ако само вие сте осъзнали, че сте на етап, в който връзката ви е зациклила и има нужда от рестарт, а партньорът ви се е оставил по течението, отправете му покана да се присъедини към вас в това желание за обновяване на отношенията. Обяснете нуждата си от рестарт. Бъдете добре аргументирани. Ако кажете, че просто ви е доскучало и че не знаете как да продължите, това може да влоши нещата още повече, защото звучи несериозно. Вместо това отправете добре аргументирана покана към него и обяснете защо ви е важно да рестартирате отношенията си и по какъв начин.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Роки преди 2 години
Може, ако е от скъпото прави големи цирей.
7
2
 
14
 
! Отговори
Тираджията преди 2 години
Аз за рестарт на връзката,изключвам за 10 секунди рутера и пак го включвам.
6
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За добро утро ли е статията и за добро настроение вай аман хубав ден рано рано красиви статйй ощте не сме си отворили очите и любов та от това по наййс има ли
5
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Който има враски да се оправя при нас е сако сещате се нали
4
2
 
9
 
! Отговори
От опит преди 2 години
Аналитичният секс много помага!
3
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чалъма е да си измислиш мъжки занимания, с които да се оправдаваш пред жена си, когато те попита защо си спал, обърнат на изток, когато Марс е в асцендент на Юпитер на пълна луна. Тук правилния отговор е -Остей *** че гледам важен мач за купата на Испания-. Схващате идеята.
2
4
 
10
 
! Отговори
Hard reset преди 2 години
Ctr+alt+del
1
5
 
6
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
На някой трябва да му бъде "рестартиран" мозъкът. Не може да се каже "рестартирам". Казва се П О Д Н О В Я В А М ! НЕГРАМОТНИ ЕВРЕИ,ТУРЦИ И ПРИДРУЖАВАЩИТЕ ГИ БИВШИ БЪЛГАРКИ НА ПЪЛНА ПРОГРАМА!!!!!