Как да накарате срамежливия мъж да се отвори към вас?

Помолете го за помощ
18
Как да накарате срамежливия мъж да се отвори към вас?
Снимка: Istock

Срамежливите мъже са истинско предизвикателство за жените, особено за срамежливите жени. Тази комбинация може да е доста озадачаваща, но пък не е толкова трудно да се реагира. Ако харесвате срамежлив мъж, има няколко начина, по които да реагирате, за да го провокирате и да го извадите от черупката му.

Първо обаче трябва да сте сигурни, че той наистина е срамежлив, но ви харесва. Много жени бъркат срамежливостта с липсата на интерес от страна на мъжете. Имайте предвид, че той трябва да реагира положително на всеки ваш ход. Ако не го прави, той вероятно не е срамежлив, а по-скоро го прави, защото няма интерес към вас. В такива случаи е по-добре да прекратите връзката или свалката с него, защото не бихте искали да останете заблудени и да живеете във фантазия за човек, когото смятате за срамежлив, а той просто не ви харесва.

Как да накарате срамежлив мъж да се отвори към вас и да се отпусне?

Приближете се до него, когато е в стихията си

Ако знаете за него, че спортува или се занимава с някакво хоби, появете се там, когато е в стихията си. Окуражете го, викайте за него, повдигнете самочувствието му. Така ще го предразположите. Той ще се почувства харесван от вас, ще бъде поласкан и това ще създаде по-лесна достъпност за разговор между вас. Ако той се интересува от вас, ще се възползва от ситуацията.

Направете му комплимент

Ако сте забелязали, че мъжът е добър в нещо или изглежда добре, направете му комплимент. Но нека да си личи, че комплиментът е искрен. Срамежливите хора обикновено са и доста проницателни и биха усетили, ако правите комплимент просто ласкателски.

Казвайте името му

За да скъсите дистанцията и да разчупите ледовете е добре да се обръщате към него по име. Така ще усети желанието ви за близост. Ако вече знаете някои подробности за това какво обича, какво харесва, за заниманията или работата му, добавете към името му и закачливо прозвище, за да го накарате да се засмее и да провокирате разговор.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: флиртлюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Намерете повид преди 2 години
да се свържете и това е
9
1
 
2
 
! Отговори
Някой преди 2 години
"Хубавите ябълки прасетата ги ядат"!
8
0
 
0
 
! Отговори
имаш ли линк преди 2 години
За филма. Намирам само разделен на части. Харесват ми и двамата. Решават критични ситуации, срещат мадами и се виждат с мама
7
2
 
7
 
! Отговори
Док преди 2 години
Гаси ламбата преди да го засмучеш с кайсийте.
6
0
 
0
 
! Отговори
Понякога преди 2 години
Само да вдигнеш глава и все едно е пред теб
5
0
 
1
 
! Отговори
Забравил съм го. преди 2 години
Ще го гледам
4
1
 
2
 
! Отговори
Гледай... преди 2 години
...филма "Близнаци" с бат Арни Шварценегер и Дани Девито.
3
6
 
17
 
! Отговори
Хм преди 2 години
Покажи катерицата, ама я избръсни преди това.
2
2
 
21
 
! Отговори
Кака Станка преди 2 години
Аз им бъркам в джобовите и ровя
1
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако срама беше бариера всички срамежливи щяха да си умрат девствени но не са,много си зависи от обстоятелствата на запознанството!!