10 признака, че вече не изпитвате емоции към партньора си

Изгубили сте представа за себе си
18 юни 2022 23:00, Михаела Лазарова
13
10 признака, че вече не изпитвате емоции към партньора си
Снимка: Istock

Любовта понякога просто умира по някаква причина. Влюбили сте се в човек, към когото вече не изпитвате същите чувства, както преди, но не си го признавате. Били сте влюбени в начина, по който ви е карал да се чувствате. Били сте влюбени в представата за него. С времето обаче недостатъците на другия постепенно са ви разколебали и са ви накарали да охладнеете. Но не си го признавате. Да признаете пред себе си, че вече не сте влюбени в партньора си е трудно. За много хора това отнема много време, а по пътя връзката бавно, но сигурно се разпада.

Кои са 10-те признака, че вече не сте влюбени в партньора си?

1. Не искате да признаете, че всичко е свършило.

Когато връзката е дефакто приключила е много трудно да признаете това. Усещате го, но не го казвате на глас. Може да отричате пред себе си, но щом сте започнали да се чувствате по различен начин, това е знак. Провалената връзка трудно може да бъде поправена.

2. Имате усещането, че на друго място бихте били щастливи.

Признак, че вече не сте влюбени е мечтата за по-добро. Ако сте започнали да си мислите, че щастието ви чака на друго място, това е признак, че чувствата ви ги няма.

3. Държите се за празни надежди.

Надеждата умира последна, но тя не помага на счупеното да се поправи. Напразните надежди, че нещо ще се промени, са често срещан признак на отминала любов. Хората се държат за спомените и надеждите си, че връзката им ще се оправи и ще са щастливи както преди. Тези заблуди поддържат връзката като на командно дишане, но тя си остава безжизнена.

4. Изгубили сте представа за себе си.

Давате много от себе си за връзката, но резултатът е нулев. Фактът, че вече не сте щастливи, изсмуква емоциите ви и ви кара да се чувствате непълноценни, без усещане за щастие, чувствате се сякаш наливате вода в чаша без дъно.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: флиртлюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Манол: Твоето нищо не е. С моя 25 инчов какво да кажа. От време на времеи правя гастроскопия. Малко и се гади, но се държи.
6
3
 
9
 
! Отговори
Ами преди 1 година
Кифли.То затова и раждаемостта е - 1.Татуйровки, чалга , пиърсинг и молчета.
5
0
 
7
 
! Отговори
На дузпата преди 1 година
Това е анализ на представянето на националния отбор по футбол през последните години.
4
17
 
9
 
! Отговори
Манол преди 1 година
С моя 25 сантиметров жена ми продължава да е емоционална вече 15 години :)
3
2
 
17
 
! Отговори
Афто Механик преди 1 година
Пневматиката като спре да работи значи колата е за смяна.
2
3
 
13
 
! Отговори
С една ръка преди 1 година
Държа снимката ти,а с другата ръка те обичам...
1
0
 
16
 
! Отговори
Teo преди 1 година
Мили мо-ми-че-та! Чичо да ви каже нещо. Химията е до време. Отначало! Разбира се, физическия контакт и пасването с половинката е задължително. Но госпожица авторката хваща нещата от главата за краката. Тия две работи горе са като чакмака, нужен да запали огъня - няма ли дърва, няма как да гори за постоянно. А госпожицата държи на чакмака и взема дървата! П4тк4 с патк4! След 5-6 години и първото всичко е доверие и уповаване+ компромис и от двете страни!