20 неща, които жените харесват в отношенията си с мъжете

Той е склонен да прави компромиси, а не да очаква това само от нея
35
20 неща, които жените харесват в отношенията си с мъжете
Снимка: Istock

Когато изпитваме емоции към някого или започнем връзка с него, винаги имаме очаквания. Очакванията обаче може да ни разочароват, ако те не бъдат оправдани. Истината е, че в една връзка винаги трябва да има баланс между даване и получаване. Както за мъжете, така и за жените има неща, които са важни и особено приятни, когато другия ги прави.

Вижте 20 неща, които се харесват на жените, когато мъжете ги правят.

1. Той помни важните за нея специални дати, места и събития. Жените са по подробностите, затова за тях е важно, мъжът към когото изпитват емоции или имат връзка с него, да обръща внимание на важните за тях неща, като годишнина, покана за любимия ѝ ресторант и т. н.

2. Помощ в домакинската работа. Да, може да звучи скучно и досадно за мъжа, но в крайна сметка, стабилността на една връзка се гради на баланс в нея, когато двама души действат като един отбор.

3. Когато той ѝ отговори бързо на съобщението, обаждането, дори когато е зает, но все пак е намерил време за нея.

4. Разговор по телефона. В любовната комуникация е важно как комуникираме с другия. Дали това се случва предимно със съобщения или при всеки удобен случай се виждаме, чуваме.

5. Отнасяне към другите с уважение. Нещо, което жените харесват да виждат в мъжа до себе си е добро възпитание и обноски и любезно отношение към другите.

6. Показване на емоции на публично място. Това може да се изразява в държане за ръка, прегръдка, целувка и т. н

7. Още нещо, което жените харесват, когато един мъж прави за тях е да се поддържа. Да има добра хигиена, да се облече стилно за специален за нея повод, когато полага усилия да е на ниво за нея.

8. Кавалерство. Малките неща са важни. За жалост не всеки мъж може да направи път на една жена, дори на касата в супермаркета и т. н.

9. Когато я кани на танц. Особено в моменти, в които са само двамата, в романтична обстановка, танцът без значение дали е бърз и непринуден или бавен и сближаващ, е нещо, което се харесва на повечето жени.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още по темата: флиртлюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
амин преди 3 седмици
Очаквам да е с широки рамене, рошава коса и да прави хубав секс...Омръзнало ми е от глупостите на обществото за бракове и други от този сорт...Ще си купим къща на плажа...няма да се женим и ще правим секс всеки ден...Греховен секс без брак докато смъртта ни раздели...
12
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И 20-те неща са топ! Браво за статията!
11
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жените си падат най-много по мъже, които не правят нито едно от тези 20 неща.
10
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И тука са се събрали биоединиците от руските тролфабрики. Копи пейст майка, тая шитня за цепенячета и баджанаци сме в виждали дума по дума още преди месеци. В тролфабриките само малуумници ли работят!?
9
4
 
12
 
! Отговори
21 преди 1 година
Харесва им да хващаш и пошляпваш за гз.
8
5
 
9
 
! Отговори
Въпрос на манталитет преди 1 година
Уважение иска и мъжът. Кавалерство проявява дори и човек без образование, ако иска да покаже уважение спрямо някоя жена. Кавалери спрямо всяка жена са онези, които още в детската си възраст са възпитани така. Мамините синчета считат за лична обида и за нарушаване на правата им, ако им напомниш да бъдат кавалери. На кавалери те се преструват само тогава, когато гонят някакъв келепир.
7
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички,които сте коментирали сте болни мозъци!!! Ха ха ха
6
2
 
8
 
! Отговори
Един Мъж В Града преди 1 година
До Надя Меката Това не е вярно аз винаги си го подавам мит на жените...
5
6
 
9
 
! Отговори
Планирал празници преди 1 година
и ваканции, готвел за нея - ами той прави това за собственото си чревоугодие и удобство. Тук Мише, тънкият момент се състои в това, че той е предвидил тя да присъства, да бъде не само секс партньорка, а да бъде негова желана компания по време на почивка и да му е сътрапезник, когато софрата се прави за удоволствие. Значи цени присъствието й, а това дава надежда за узаконяване на връзката. Но само надежда, все още не е сигурно, че иска да я направи своя съпруга.
4
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
*** и бегам - не им ща уважението !
3
8
 
8
 
! Отговори
Един Мъж В Града преди 1 година
Аз само едно не разбирам. Добре, обличам се добре, млад съм, казвали са ми, че съм симпатичен, имам хубава гъста коса, нормален на ръст 1,83 м. Но съм самотен... Усещам, че годините си минават една след друга и аз пропускам много и се губя във времето... Усещам, че не правя нещата както трябва... Може би трябваше да си остана в родния град...
2
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако някоя си мисли че трябва да й правят път на касата значи е много зле.
1
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Туй само в началото, няколко пъти, ако настоява - има и други. Не ме е уцелила/аз нея. За една п. няма ставам п.

403 Forbidden

Forbidden

You don't have permission to access this resource.Server unable to read htaccess file, denying access to be safe