6 начина да го накарате да ви предложи брак

Покажете му, че имате и други варианти
21 яну 2023 19:50, Михаела Лазарова
71
6 начина да го накарате да ви предложи брак
Снимка: Istock

Взаимоотношенията между мъжа и жената са необятна тема. Често пъти мислим, че всичко е просто – има ли любов, не ни е необходимо нищо друго. Това може и да е вярно, но когато сме във връзка от дълго време, рано или късно започваме да си задаваме въпроса: „Ами сега накъде?“.

За дамите засвидетелстването на сериозни намерения може да бъде от голямо значение. Господата пък често смятат точно обратното. И така – има ли начин как да накарате мъжа на вашите мечти да се отнесе сериозно към вашите взаимоотношения и да ви предложи брак?

В следващите редове се надяваме да отговорим на този въпрос. Ето как:

Превърнете се в негова слабост

Въпреки че вашият партньор не ви предлага брак, това не означава, че той не иска да прекара остатъка от живота си с вас. Може би той иска да се увери, че вие сте правилният избор за него. За да потвърдите това, вие трябва да се превърнете в негова опора, най-близък приятел и да не забравяме – да знаете как да приготвите любимото му ястие по най-добрия начин. Разбира се, нека тази грижа и отдаденост не се превръща в мания. Бъдете сигурна, че уважавате неговото лично пространство и му дайте ясен знак, че вие искате същото от него. Всеки мъж оценява факта, че вие изпитвате сигурност и нямате против от време на време той да се отдава на любимите си хобита. Така ще му дадете да разбере, че бракът не означава непременно той да жертва свободата си.

4 неща, които правят мъжа щастлив във връзката

Дайте му знак, че искате нещата да станат по-сериозни

Ако сте опитвали да му покажете, че искате да преминете на „следващото ниво“, но той изглежда не разбира, опитайте се да му го намекнете чрез предложение да живеете на друго място. Попитайте го иска ли да потърсите по-добри възможности за работа, на място с по-добър климат и възможности за развитие. Това не означава, че непременно искате да се преместите, просто му дайте знак, че искате нещата да поемат в друга посока.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още по темата: браклюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
7
 
4
 
! Отговори
Глейте да не преди 1 година
вземете мюсюлманин, че лошо. Имам един приятел, мюсюлманин е, той горкият, като студент се залюби с християнка. Ама явно закостенял род, баба му му направи магия да не я вземе, те мюсюлманите много ги знаят тия работи. Тя си е признала даже, че объркала нещо при направата й и го заключила за цял живот. Братлето не можа да се ожени. А колко гаджета прекара, щом му кажат за брак, той си тръгва, без думичка да каже. Баба му се опитала да я развали, ама не можала, пък и почина отдавна. Стар ерген
32
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 32. Така де. Щом има и други варианти това означава, че за нея не си кой знае какво, че да се вземете за цял живот.
31
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако тя ми покаже, че има и други варианти, със сигурност няма да получи предложение за брак, но вместо това ще изхвърчи на секундата навън при другите си варианти.
30
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не сме за един ден
29
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Предалага парво секс и ако секса е на ниво чак тогава ще се мисли за брак.
28
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тез съвети едва ли ги е дал някой женен/омъжена. Като женена 25 години с 4 предходни предложения ще споделя следното - бъдете откровени в началото. Ако искате брак, заявете го. Поживейте някой друг месец преди това заедно и ако считате, че можете така с този човек и занапред, искате брак с него - попитайте го той какво мисли директно. Ако другият не е съгласен, замислете се дали имате общи приоритети. Ако е - поговорете за срокове и не оставяйте да се протака. Или става първата година, или не.
27
0
 
5
 
! Отговори
33-27 преди 1 година
=6 самоизтрити. Интересно по каква причина.
26
17
 
10
 
! Отговори
Стара мома преди 1 година
Първо гледайте дали му е дебело портмонето. Ако е гол като църковна мишка не е за вас дами. Достатъчно напрегнат е живота и скъп, че да се жените за бедняци. Търсете богати.
25
11
 
13
 
! Отговори
Доктор Сър Пичук преди 1 година
Правете му редовно незабравими кaвaли и със сигурност ще се ожени за вас и запомнете че френската гимназия е ключа към успешния брак.
24
6
 
4
 
! Отговори
Леля ми преди 1 година
имаше една луда свекърва. Ама леля си беше малко като нея си, много изневеряваше на чичо, не се спираше, особено когато пътуваше по други градове, щото тя си има шофьорска книжка. Та, когато свекървата видеше, че леля не си е вкъщи, директно върви да я търси по заведенията в града, намери ли я, й викаше - веднага у нас ебббаччкоо, пушаачкооо,пхахахаха, голям смях падаше. *** чичо и той се пукваше от ходене по чуждо:)). Тва беше фиктивен брак и все още си е.
23
7
 
14
 
! Отговори
Хемус преди 1 година
Аз себе си не мога да понасям,че ще мисля да се обвързвам с някоя
22
8
 
11
 
! Отговори
Статистиката преди 1 година
показва че, всеки втори мъж и всяка втора жена, втората година след брака почва изневяра:))) и развода идва:))). Тъй че по-полека.
21
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То ако ставаше с "каране" .... Мъжете да не са ви уфци бре феминистки??
20
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И тва ся кво е наръчник от дъртите к-ви към младите к-ви как да въртят на малкият си пръст мъжете. Да ама повечето мъже са по умни от ВАЗ ,няма как да ги въртите ако сами не се оставят доброволно
19
7
 
4
 
! Отговори
Дете преди 1 година
Да отдадеш муслите си, живтоа си и душата си на мен. Тогава, можел да си моя булка ....
18
4
 
13
 
! Отговори
Виц преди 1 година
-Бабо, дядо, запознайте се с новото ми гадже! Казва се Иван. Не пие, не пуши, по жени не ходи, изслушва ме, мислим и да се женим!-Аааа, не пидираазеее нещем!
17
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Още една.
16
11
 
10
 
! Отговори
Дядо ми ми викаше преди 1 година
не е брак това, ако поне веднъж не се сбиете. И ние с жената така, в месеца един-два пъти си фърляме по един кратък бой
15
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Още една.
14
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой пък в днешно време сключва брак?! След 2 години макс и развод, за къф чеееп ти е тва?!