Кои облекла ще ви накарат да изглеждате по-млади?

Обличайте се по-женствено
30 апр 2023 10:30, Михаела Лазарова
8
Кои облекла ще ви накарат да изглеждате по-млади?
Снимка: Istock

Времето неизменно лети и променя всичко. С неговия ход се променяме и ние. Колкото повече дни отмерва календарът, сякаш толкова повече нашата увереност намалява и започваме да влизаме в ролята на зрели жени, които не могат да си позволят да облекат какво да е. Всичко казано дотук е вярно, но живеем във време, в което изразът: „Възрастта е само число“ се разгръща с пълна сила и да изглеждаш „стар“ е въпрос на избор. В следващите редове ще развенчаем някои митове за облеклото и ще ви предложим как да върнете стрелките на часовника назад, а именно:

Носете дрехи, които са с точния размер

Това може би е най-честата грешка, която допускате, ако искате да прикриете няколко килограма от теглото си. Развлечените и обемни дрехи ще ви накарат да изглеждате по-едри, добавяйки обем. В резултат на това, към визията си ще добавите и няколко години в повече. Без значение каква форма има тялото ви, носете облекла с точния размер. В никакъв случай не прибягвайте до прекалено тесни или малки дрехи, тъй като в тях ще се чувствате доста некомфортно.

Забравете за черното

Това безспорно е цветът, спечелил симпатиите на мнозина, които искат да изглеждат елегантно. Но не правете грешката да се обличате само и единствено в него. Със сигурност така няма да се отличавате от тълпата, а точно обратното – рискувате да изглеждате скучни и праволинейни. Ако не се осмелявате да смените гардероба си изцяло, към голямата колекция от черни дрехи, добавете цветни акценти. Ако обожавате тъмните си панталони и поли, просто ги комбинирайте например с бяла риза. Добавете модерно бижу и вижте как това ще промени и освежи излъчването ви.

Подчертайте добрите си страни

Красиви рамене, тънки глезени, фини крака или пък малка талия – красотата има много изражения. Не е нужно да изглеждате като модел, за да носите дрехите, които харесвате. Нека не забравяме, че дори и жените, на които се възхищаваме, не изглеждат точно така, както в списанията. Вслушайте се в интуицията си и се осмелете да подчертаете добрите си страни.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: модаоблеклаличен стил
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
1
 
! Отговори
Корифей преди 1 година
За мъжете супер тесни, много скъсани дънки 10см над глезена и нагоре задължително къса тясна тениска до пъпчето. В краен случай може лъскав клин и бюстие.
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Оправяш бомбите и джуките и готово!
5
2
 
4
 
! Отговори
До 2 преди 1 година
Помисли и за липосукция, но я приложи умерено.Ако пожелаеш наведнъж да отстранят много килограми, това може да е опасно. Доброто на този метод е, че моделира. Като изсмучат тлъстини от областта на талията, те вече никога няма да се появят отново там. Така че, без много усилия могат да ти изваят силует тип пясъчен часовник, макар и да си пълна. Да изфинят и глезените ти.Тренирай пред огледалото и дяволит поглед, помисли и какво говориш. Чрез речта си можеш да бъдеш забавна, гальовна съблазнителка
4
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 2 - Бюста. Ако си на повече години, вероятно лицето ти няма бръчки, а е с опъната кожа, както се получава при по-пълните хора. Омазняващата се коса може да се третира по най-различни начини и да се поддържа така, че да изглежда добре. Прецени и китките на ръцете си, възможно е да са нежни, макар и пухкави. Обърни внимание и на гласа си. Невероятно е, но е факт, че женският глас, ако е нежен като на момиче или ако е с нисък, съблазнителен тембър, влияе на половото влечение на мъжа.
3
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дрехите не могат да компенсират годините. За съжаление.
2
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 2 Лъчезарното излъчване. Всичко друго се забравя.
1
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз съм 156 висока и тежа 95 килограма. Не знам кои добри страни да подчертая. Глезените ми са в лой. Талията ми е по-широка от раменете, които никак не са фини, имам двойна гуша, косата ми се омазнява. За краката какво да кажа, солунски диреци. Кое да подчертая, кажете.