15 причини той да спре да ви пише

Преминава през труден период и не му е до флиртове
20
15 причини той да спре да ви пише
Снимка: Istock

Всеки ден ние комуникираме с различни за нас хора. Комуникацията е ключова за взаимоотношенията ни – служебни, с приятели, роднини, любовни. Когато срещнете нов мъж или се познавате с някого от известно време, но внезапно между вас започват да прехвърчат любовни искри, то тогава и комуникацията се задълбочава.

Текстовите съобщения в каналите за комуникация са едно от тях. Всичко е прекрасно, пишете си редовно, може би дори се срещате на кафе, ресторант, разходка и той започва все по-рядко да ви пише или спира за по-дълъг период от време.

Каква може да е причината за това един мъж да спре да ви пише?

1. Все още нямате толкова задълбочени взаимоотношения, може би наскоро сте се запознали.

2. Флиртува и с други, освен с вас и вниманието му се е изместило в тази посока.

3. Има ли сте конфликт, спор и тази ситуация го е отдалечила от вас.

4. Той е спрял да ви пише, защото иска да започне да ви липсва.

Признаци, че той ще скъса с вас

5. Тества нивото ви на интерес.

6. Не иска да създава впечатлението, че е толкова запален по вас.

7. Той е обвързан, но вие не знаете за това.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
И аз съм спирал да пиша на момиче ,което харесвам, просто жена ми,ме хвана.....
16
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Престъпник!
15
0
 
4
 
! Отговори
Има и друг вариант преди 9 месеца
Може да се е намесил(а) интригант(ка) и с ловки манипулации вниманието му да е било насочено другаде. Така най-често постъпват уж-приятелки, но има и мъже интриганти. Помня как един позакъснял със следването успя да се сприятели със сина на декана въпреки голямата възрастова разлика, стана му ментор и с нагли хитрини и злословия успя да накара това момче да изостави приятелката си. После се разбра, че интригантът искал да уреди своя много близка роднина, тя да стане гадже на въпросното момче.
14
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Голям, че не пишел! Тъпкач до тъпкач за вас.
13
3
 
13
 
! Отговори
Намери си друг преди 9 месеца
Ако мъжът има интерес спрямо теб като към жена, той няма да спре да ти пише, да те търси по телефона, да се стреми да те срещне някъде. Затова, спре ли да те търси, не си прави илюзии - или те е забравил заради друга, или не е имал сериозен интерес спрямо теб и не счита за нужно да си пилее времето, за да те ухажва. Друг е въпросът, ако ти самата си го отблъснала и обезкуражила. В такъв случай, той е постъпил възпитано като е решил да не ти се натрапва повече. Сърди се на себе си в такъв случай.
12
1
 
6
 
! Отговори
ха преди 9 месеца
свършило му е мастилото :)
11
2
 
8
 
! Отговори
БГ преди 9 месеца
Възможно е. Една позната ми разказва за някакъв ***, дето едно момиче му притило гола снимка и той я показал после, на половината град. Всякакви *** има за съжаление !
10
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До БГ - Много са жените, които не чакат само мъжът да ги търси. Но често пъти момчето нарича такова момиче "досадница", "нахалница", "преследвачка" и дори се хвали, че е обект на засилено внимание от страна на някоя. Затова момичетата се въздържат и изчакват той да пише или да позвъни. Имам предвид най-младите хора, под 24-25 г. Но се случва и друго. Нахално момиче да успее да се натрапи на стеснително момче, което не я отблъсква, за да не я обиди и постепенно попада в мрежите й.
9
2
 
9
 
! Отговори
Помня случай преди 9 месеца
с един професорски син темерут, все не можеше да си намери приятели, нито пък гадже. Беше завършил специалност "Педагогика", "Психология" не знам дали не му беше втора специалност или беше взел допълнителна магистратура. Сам споделяше, че ако хареса момиче и я покани веднъж-два пъти да излязат заедно, после започвал да я подлага на тестове, без тя да подозира това. Знаеше се, че не едно момиче е било поставяно в притеснителни ситуации. Дали съзнаваше, че им играе по нервите? И до днес този е сам
8
2
 
13
 
! Отговори
БГ преди 9 месеца
Ами пиши му ти бе жена, какво само чакаш мъжа да ти пише. Има доста мъже, които не познават жените и смятат, че и те трябва да им пишат понякога, което и аз намирам за нормално. Да, ама Не ! Жена и нормалност не може да са в едно изречение !
7
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Браво Михаелче спец си по тез работи
6
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Имайте предвид, че някои мъже по този начин предпочитат да сложат край на връзка с жена. Иска да избегне тягостни обяснения и не му пука, че ще нарани тази, която доскоро е прегръщал. Гледа си кефа и спокойствието човекът.
5
2
 
8
 
! Отговори
Много внимавайте преди 9 месеца
Ако подозирате, че по този начин тества вашия интерес спрямо него, задължително трябва да ви светне червена лампичка. Много внимавайте с такъв. Подобни експерименти си правят най-често млади момчета без опит или още по-лошо - зрял мъж без опит с жените. Зад това тестване се крият тежки комплекси. Помислете си дали искате да споделяте живота си или поне свободното си време през това лято с прикрит комплексар. Пазете си нервите, ще ви трябват цял живот!
4
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Има една единствена причина - не се интересува от вас. Останалото в "статията" са косвени причини, а не основни.
3
0
 
9
 
! Отговори
От изброенитеПричини преди 9 месеца
само три наистина могат да накарат един мъж да спре да Ви пише, ако преди това ясно е показал, че се интересува от Вас: 2. Флиртува и с други освен с Вас и вниманието му се е изместило в тази посока; 11. Вижда във Ваше лице само добър приятел, но не и бъдеща партньорка; 14. Отегчил се е от Вас.
2
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
кара изтребителя
1
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Зает е да чете глопости в днес.бг