Геометрични слънчеви очила – актуален стил за есента

Слънцето е оскъдно, но все още го има
13 ное 2023 20:32, Дарена Найденова
6
Геометрични слънчеви очила – актуален стил за есента
Снимка: iStock

Слънчевите очила може да се считат за доста основен аксесоар, но те наистина могат да променят атмосферата на външния вид, ако ги носите правилно. Тези есенни модели с геометрични форми превземат пазара и се оказват един от най-лесните начини за разнообразяване на всяка визия. Тези интересни рамки – от сърца през триъгълници до шестоъгълници – предлагат много начини да подправите визията си през есента с много малки усилия, така че са идеални и за онези дни, в които нямате време за нищо.

В крайна сметка, ако никога не сте се отклонявали от класическите слънчеви очила, сега е моментът да се впуснете в приключения и да започнете да експериментирате.

За да ви помогнем да постигнете външния вид още по-бързо, ние сме подготвили списък със смели слънчеви очила с геометрична форма като трогателно вдъхновение. Изберете любимите си форми и помислете за обикаляне по магазините, за да изпробвате няколко чифта лично. Рамките с различни форми могат да променят външния вид на чертите на лицето ви по начини, които могат да бъдат доста неочаквани, така че е добре предварително да видите как ви стоят. Така или иначе, пригответе се да се забавлявате с вашите слънчеви очила тази есен.

Цялата статия можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: Слънчевите очила
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Аз си предпочитам аритметичните. Геометричните да си ги заврът в тригонометрията.
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Анонимен 3 Модата в повечето пъти я сменят за да излъжат някой да си продадат "новите" дрънкулки.
3
1
 
2
 
! Отговори
Кривоглед преди 6 месеца
Най-актуалните модели напоследък са с формата на хиперболичен параболоид и поляризирани хелиоматични стъкла. А за да не си ровите в телефона постоянно, можете да се насочите към смарт очила с вградени слушалки, блутут и VR.
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Каква е тая мода с тия от грозни по-грозни очила? Ни стил, ни класа, грозно.
1
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Страшна новина! Хората излизат навън с една единствена цел в живота - да носят слънчеви очила. Не ви ли омръзна да се занимавате с глупости?