Венера влезе във Водолей: Как ще се отрази на всяка зодия

Цялата ви представа за любовта е напът да се промени
17 фев 2024 09:20, Теодора Драгоева
7
Венера влезе във Водолей: Как ще се отрази на всяка зодия
Снимка: iStock

Същността на Венера е ослепителна като падаща звезда в нощното небе. Известна също като богинята на любовта, не е трудно да си представите защо тази планета контролира сферата на взаимоотношенията, но ако се чудите как Венера във Водолей ще повлияе на всеки зодиакален знак, очаква ви едно звездно изживяване. Обърнете внимание, защото от 16 февруари тази планета влиза в ексцентричния и далновиден знак на Водолей.

След Меркурий Венера е втората планета от Слънцето и най-близката до Земята; това е и лична планета в астрологията, което прави нейното пътуване през зодиака още по-важно за разглеждане. Въпреки че Венера играе ролята на космическа сватовница, тя също е отговорна за нашата финансова сигурност, ценностни системи и определение за удоволствие. Това означава, че когато разглеждате личния и професионалния си живот, Венера е еквивалентна на вашето възприятие за изобилие, блаженство и хармония.

Докато е в социално съзнателния знак на Водолей, Венера подчертава връзките, инвестициите и социалната среда, които поддържат нашата индивидуална автентичност. Това звучи вярно, когато се има предвид бунтовническата страна на този знак, управляван от Уран. Архетипът на Водолея също ни насърчава да прегърнем нашата уникалност, да празнуваме разнообразието и да защитаваме хуманитарни каузи. Става дума за освобождаване от обществените норми, особено когато е за най-голямото благо на човечеството.

Венера във Водолей не е най-традиционният транзит, когато става дума за въпроси на любовта и романтиката. Всъщност е точно обратното, тъй като дава приоритет на непринудените приятелства и взаимоотношения и цени индивидуалността преди всичко. Толкова много, че колективно сме склонни да търсим връзки, основани на подобни цели и идеали, за разлика от интензивни емоционални връзки и романтични жестове. Венера във Водолей е сапиосексуална.

След като направи своя дебют на супернова във Водолей на 16 февруари, Венера в крайна сметка ще се присъедини към „електроцентралата“ Плутон в разкриващ съвпад на 17-и. Това може да предизвика интензивни и трансформиращи преживявания в нашите взаимоотношения, както и в нашите социални мрежи. Може също така да разкрие сенчестата страна на една връзка, ако не и социалната динамика в общността. Като колектив Венера е в съвпад с Плутон – планета на сътворението и разрушението – което ще засили желанията ни, както и борбите ни за власт, което може да допринесе за социална революция.

На 22 февруари Венера също ще съвпадне със своя космически двойник Марс във Водолей, разпалвайки динамичен прилив на страст и самоувереност. Това може да вдъхнови желанието да експериментираме и да изследваме нетрадиционни занимания, които ни позволяват да прегърнем нашите уникални ексцентричности и индивидуалност. Малко след това Венера ще формира предизвикателен квадрат с Юпитер на 24 февруари. Това може да доведе до чувство на излишък, снизхождение и прекомерни жестове, финансово или във взаимоотношения. Стойте далеч от големи инвестиции и не се натоварвайте прекалено много с приятел, ако не можете да удържите на думата си.
 

Как Венера във Водолей ще ви повлияе според вашия слънчев и/или изгряващ знак разберете от Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: Венера във Водолей
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
2
 
! Отговори
Стойкича преди 2 месеца
Моля ви не обиждайте любителите астрономи, като слагате снимка на човек с телескоп в статия за хороскопи и врели-некипели. Стана устойчива тенденция всеки некaдърник да прави блог за манджи и хороскопи. Хайде няма нужда.
4
1
 
0
 
! Отговори
Грешка преди 2 месеца
Има програма Stellarium. Там може да се провери
3
0
 
1
 
! Отговори
Грешка преди 2 месеца
В момента Венера се наблюдава в Козирог.
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Козирог влезе ли във Венера се получават Близнаци!
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Как измисляте толкова глупости? Наистина се изискват умения да ти роди болния мозък толкова лъжи.