Меркурий влиза в Овен: Как ще се отрази на любовния ви живот?

Имаме нужда от приключване на неща в някои области от живота си
4
Меркурий влиза в Овен: Как ще се отрази на любовния ви живот?
Снимка: iStock

Имаме много да помислим сега, когато Меркурий навлиза в Овен в края на тази седмица (на 9 март). Планетата на комуникацията ще остане в този огнен знак около седмица. Особено важно е през този период да преразгледаме няколко неща в любовния си живот. Това може да означава, че няколко зодии ще имат нужда да проведат важни разговори със своя партньор, а други ще трябва да се изправят пред неприятна истина по време на този транзит.

А ето и как Меркурий в Овен ще се отрази на връзката и любовния живот на всеки зодиакален знак:

Овен

Обичате хората, но понякога просто искате да останете насаме с мислите си. Не е лесно, но бъдете честни със себе си. Последният ден на Меркурий в Риби ще затвори вашия сектор „скрито-покрито“, когато става въпрос за връзка. Може би искате да поддържате връзка от разстояние, а не искате да попадате в капана на по-близка и лична такава? Ако имате нужда от пространство, вместо да си измисляте различни извинения, по-добре свалете картите и го кажете директно на половинката си.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: Меркурий в Овен
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Някаф там преди 2 месеца
Последния път, когато моя Меркурий влезе в овена, ми дадоха 2 години условна с 5 години изпитателен срок, както и доживотна забрана да посещавам Айтоския зоопарк