Меркурий преминава в ретроградно движение на 1 април

Той ще е ретрофграден в знака на Овен
31 мар 2024 17:10, Михаела Лазарова
4
Меркурий преминава в ретроградно движение на 1 април
Снимка: Istock

Пролетният сезон настъпи. Според западни астролози той ще бъде динамичен по отношение на астрологичните събития, които ни очакват. В първия ден на месец април Меркурий започва своята ретроградна фаза и то не на шега. Това е едно от най-значимите астрологични събития на пролетта, заедно с двете затъмнения.

До 25 април Меркурий ще бъде ретрограден. Последната ретроградна фаза на планетата на мисълта и комуникацията приключи на Нова година. През април Меркурий може да ни срещне с минали любовни интереси, да ни бъде трудно да наваксаме с динамичното ежедневие, да имаме незначителни спорове, от които обаче напрежението около нас да ескалира.

Новината за поредната ретроградна фаза на планетата обикновено се приема с доза притеснение, вярваме, че нещата се движат назад, но не е така. Обикновено Меркурий се движи по-бързо от Земята, но три или четири пъти в годината пък се движи по-бавно от нашата планета.

Меркурий започва своята ретроградност по време на „коридора на затъмненията“. Това означава, че планетата навлиза в ретроградната си зона между двете затъмнения за сезона – лунното, което бе на 25 март и пълното слънчево затъмнение на 8 април. Следователно ще трябва да внимаваме с думите си. Енергията на астрологичните събития ще се усети силно.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
2
 
! Отговори
Mercury преди 4 седмици
Досега мъдрите решения на тиквените кабинети се вземаха стриктно според хороскопа на алена и всичко вървеше гладко, безпроблемно и според евроатлантическите ценности. Обаче след слънчевото затъмнение в Америка, всичко им тръгна наопъки, чекмеджета, ковиди, протестъри и какво ли още не.
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Какво ни интересува нас това Атеистите :)))