Седмичен любовен хороскоп за 1 - 7 април

Очаква ни романтика
0
Седмичен любовен хороскоп за 1 - 7 април
Снимка: Istock

В началото на месец април представителите на зодиака определено ще знаят какво искат да получат от любовта. Меркурий става ретрограден в знака на зодия Овен и така ще се задържи до 25 април. Венера също се присъединява, за да добави повече приятни емоции в любовния ни живот. Какво ви очаква според зодията вижте в любовния ни хороскоп. 

Овен 

В първата седмица на април вниманието ще бъде насочено към вас, Овни, особено когато става въпрос за любов. Бихте могли да преразгледате как общувате с любимия ви човек или с любовен интерес, тъй като Меркурий става ретрограден във вашия знак точно на 1 април. 

Според звездната прогноза е напълно възможно да промените мнението си за някого, преминавайки от силни положителни емоции към отдалечаване. В края на седмицата Венера преминава във вашия знак, давайки ви допълнителна страст и привлекателност, така че можете да очаквате много внимание към себе си. Както обвързаните, така и търсещите нова любов ще имат хубави емоции. 

Любовен хороскоп за април

Телец 

В първите дни на новия месец Телците определено ще си задават въпроса защо не получават някой неща в любовта. Меркурий става ретрограден във вашия скрит 12-и дом в понеделник, вдъхновявайки ви да започнете да разплитате всички възли в онези мисли, които ви теглят надолу. След това Венера преминава в същия сектор, което ще повиши решителността ви да подобрите любовния си живот.

Без значение каква е вашата ситуация, вече не трябва да се чувствате затворени или безнадеждни. В началото на април ще осъзнаете, че държите ключа към свободата в живота и в любовта.

Женски хороскоп за април

Близнаци

Родените под знака на зодията определено знаят какво искат в любовта. За щастие, в края на седмицата е по-вероятно да получите всичко, което желаете, защото звездите ви дават смелостта да го преследвате. Планетата на любовта Венера навлиза в огнения Овен и вашия 11-и дом на надеждите и желанията.

Определено ще се радвате на късмет в любовта. Ако сте необвързани, скоро може да започне нов любовен роман. При Близнаците във връзка това, за което най-много мечтаете в настоящото си партньорство, е по-вероятно да се случи от всякога.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари