10 стъпки, с които да се откъснете емоционално от любовно разочарование

Ограничете контактите с общи приятели, ако това е възможн
3
10 стъпки, с които да се откъснете емоционално от любовно разочарование
Снимка: Istock

Едно от най-трудните неща, които ни се случват в любовен план е преодоляването на любовно разочарование в резултат на раздяла или непълно споделяне на нашите емоции. Когато много ни е грижа за някого, последното нещо, което можем да си представим, е той да не бъде част от живота ни. Но понякога нещата не се получават по начина, по който сме си представяли и ни се е искало. Понякога всичко това е за наше добро.

И все пак, трябва да се съвземем от всичко това.

Как? Вижте 10 стъпки.

1. Мислете за себе си. Фокусирайте се върху вашето благополучие. Много често, когато се опитваме да се възстановим от любовно разочарование, осъзнаваме, че през цялото това време сме отделяли по-голямо значение на другия човек и по-малко на себе си.

2. Мислете за тези взаимоотношения обективно. Без значение дали сте имали любовна връзка с този човек или сте се надявали на такава след като сте флиртували, след като сте го опознали в известна степен, помислете ако вие сте страничен наблюдател, какво бихте казали ако ваша близка попадне в подобни отношения? Ще ги одобрите ли? 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от Свободно време.
Пет зодии, които ги чака голяма изненада през април
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Само две са стъпките преди 3 седмици
1. Осланяй се на народната мъдрост. Тя се основава на хилядолетен опит. В случая работи формулировката "Клин клин избива." Намери си ново, весело гадже и смени компанията поне за известно време. 2. Ако раздялата не е била по твоя вина или вследствие на твое решение, значи просто са те изоставили или измамили. Тогава бързо се мобилизирай и помисли какъв неприятен номер можеш да му спретнеш. И докато ти се кефиш с ново гадже, бившият ти в чудо да се намери и да лудне от неприятности.
2
0
 
3
 
! Отговори
Трифон преди 3 седмици
Когато половинката ви ви разочарова за пореден път се напийте пред нея/него та да знае защо. 250мл вино, после ракия колкото издържите. На вас ще стане весело, а на другия тъпо.
1
0
 
4
 
! Отговори
Гарантирано действа преди 3 седмици
Отивате на стрелбището, слагате снимка на "разочарованието" върху мишената, отстъпвате десет крачки назад и изпразвате два пълнителя.