5 малки неща, които мъжете забелязват в жените

Финансовото ви състояние
16
5 малки неща, които мъжете забелязват в жените
Снимка: Istock

Често жените мислят в посока как да привлекат вниманието на човека, когото харесват. И ако са успели, как да го задържат. Има много начини и безспорно химията между двама души е водещият фактор.

Но има и няколко дребни неща, които мъжете забелязват, без да го кажат, а тези детайли имат значение. Ето 5 от тях:

Характерът ви

Колкото и секси да е една жена, ако нравът ѝ е неприятен, ако поведението ѝ е досадно, мрънкащо и подобно на клюкарка, никой нормален мъж няма да го хареса. Така че, не мислете, че мъжете обръщат внимание само на външността.

Ноктите ви

За нас, жените, маникюрът е специална тема и обичаме да го разнообразяваме спрямо сезона, дрехите и настроението. Оказва се обаче, че и мъжете обръщат внимание на този детайл. Ако ноктите са счупени, с израснал лак или пък олющен, не мислете, че няма да го забележат. Може да не го коментират, но ще им направи впечатление, бъдете сигурни.

Финансовото ви състояние

Жените забелязват какво е материалното състояние на човека, с когото се срещат. Същото важи и за господата. И на тях им прави впечатление с какви средства разполага дамата, с която излизат. Така могат да си направят някаква сметка за бъдещето и общия бюджет, макар и да не ви го кажат директно.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от За да се разбираме
Кои са най-късметлийските дни през април 2024 г. за всяка зодия?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
5
 
! Отговори
Има зестрогонци преди 3 седмици
Познавам една двойка, която не стигна до брак заради отделни реплики, случайно казани от мъжа, които обаче говорят много. Веднъж я беше попитал "А кой ще работи?" И това в момент, в който са в еуфория, обсъждайки евентуалния си бъдещ брачен живот. Оказа се, че според него, ако единият от брачните партньори има достатъчно високи доходи, другият може и да не работи. При конкретната двойка, семейството на момичето има ценни недвижими имоти, които носят добри наеми и нямат други деца освен нея.
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
По ноктите и по телесния аромат съдят и за вашата лична хигиена. Не само мъжете, жените също обръщат внимание на тези неща.
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ако е тепегьоз, не го е грижа дали си щастлива.
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Будалите не се сещат за финансовото ви състояние. Хитреците се интересуват от характера ви с оглед на това дали ще могат да ви манипулират.
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Специфичният телесен аромат на който и да е човек може да бъде афродизиак, но може да бъде и отблъскващ. Интересно е това, че ароматът на един и същи човек понякога бива възприеман различно от евентулните му партньорки и обратното. Говорим за естествения аромат, а не онзи, който се дължи на степента на личната хигиена. Значи все пак е вярно това, че привличането е следствие от някаква химическа реакция, която възниква между нас и някой друг човек.
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Потресаваща неграмотност.......
6
2
 
2
 
! Отговори
Трифон преди 3 седмици
Все пак статията е за малките неща които забелязваме. За мен например характера е без значение, мога да дърпя доста ужасна дъска. Направо не подозирах за тези мой душевни сили.
5
5
 
8
 
! Отговори
анонимна преди 3 седмици
Като ви чета коментарите, се чудя на възмущението ви, че сме търсели богаташи, ама много нагли сте....
4
2
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 3 седмици
Интересума ни само външността ви, не се заблуждавайте. Затова не ви упреквам, че търсите богати.
3
2
 
8
 
! Отговори
Трифон преди 3 седмици
Освен големите неща, възраст, ръст, стойка тегло, кожа и коса което се преценява за около 0.75 сек единственото важно за мен от малките неща е дали се вмества в 300 лв джобни на месец.
2
2
 
21
 
! Отговори
Ето ги преди 3 седмици
Дупето, ци ците, краката, ръцете и да не говори много.
1
2
 
1
 
! Отговори
Това е страшно преди 3 седмици
Някой е дал власт на полицаите в Бобов дол да убиват по своя преценка без основание, дали са власт на неграмотни полицаи!