Знаците, че трябва да прекарвате повече време с партньора си

Преди да е станало твърде късно!
13
Знаците, че трябва да прекарвате повече време с партньора си
Снимка: iStock

За много хора в днешно време е трудно да балансират кариера, семейство, приятели, хобита, романтика, секс, грижа за себе си, почивка, домашни задължения и т.н. Носим твърде много дини под мишниците си и понякога забравяме да се отървем от някоя от тях. Да, животът е забързан, но не трябва да живеем под постоянен натиск да имаме страхотна кариера, да правим много пари, да бъдем страхотни родители и/или партньори, да имаме много приятели, да имаме хобита, домът ни да е чист и да изглеждаме безупречно, то това е невъзможно.

Всеки човек трябва да намира време да подрежда приоритетите в живота си и особено във взаимоотношенията си. Твърде често позволяваме на други отговорности и натиск да вземат предимство, а когато това се случи, ние забравяме за това, което наистина има значение за нас.

Прекарване на качествено време с партньора ни е важно, защото ни помага да се чувстваме свързани с него, да се чувстваме по-подкрепени, а също така по-привлекателни и желани.

А кои са 7-те признака, че вие и вашият партньор не прекарвате достатъчно време заедно и това вреди на отношенията ви, разберете от Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: връзкапартньора
Още от За да се разбираме
Кои зодии ще са най-повлияни от пълното слънчево затъмнение?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
0
 
! Отговори
Стига с тва преди 3 седмици
ТЯЛОТО.....вие обслужващ сайт на друг такъв ли сте
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Винаги остава нещо недоизказано!
8
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Дано да си измие краката. Свинщинa.
7
0
 
2
 
! Отговори
....защото тази преди 3 седмици
тъжно-смешна случка показва колко е вредно за връзката, ако нямат възможност редовно да се усамотяват. Мисля, че в случая гаджето на това момиче не е проявило достатъчно съобразителност, ако наистина всичко е станало така, както ми го разказаха. Защото имам и друга хипотеза - може просто да се е направил на ударен, за да да си състави представа за девойката, която приятелят му неочаквано му е довел, но после е преценил, че неговата е по за предпочитане. Но тази двойка после се разпадна.
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
.... На следващия ден тя му поискала обяснение по телефона, той пък я пита защо не ги е настигнала по стълбите, бил си помислил, че се е затуткала да се преоблича. Тя била по халат, когато дошли, защото очаквала само гаджето си. После решил, че тя му прави фасон, ядосал се и тръгнал с останалите, които го подканяли нетърпеливо. Изясняват недоразумението, а приятелят му се извинява с това, че не знаел, че тя е гадже на другото момче, нали отдавна не се били виждали. Разказах всичко това, защото..
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
.... те тръгват с него и гаджето му с учудване вижда, че той пристига придружен от момиче плюс още една двойка. След около половин час приятелят на нейния любим ставайки казва "Радвам се, че се запознахме, но ние ще тръгваме, съботна вечер е все пак, трябва да заведем тези девойки някъде" и се изнизва, а след него тръгват двете момичета и нейния възлюбен, който пък си бил помислил, че и тя ще тръгне с тях. Но тя не тръгва, смаяна от това, че не са я поканили изрично и тя да тръгне с тях.
4
0
 
2
 
! Отговори
Ха ха преди 3 седмици
Той живееше с майка си в гарсониера, а тя с родителите си и нямаше как да си устройват интимни срещи когато им се иска. Това се случваше, когато нейните родители отиват на гости при близки в провинцията, често ходеха там. И веднъж при едно такова родителско отсъствие, тя го очаква, съботна вечер било. Но точно когато той излиза от вкъщи, на вратата среща приятел, с когото отдавна не са се виждали и който идва заедно с гаджето си и води още едно момиче. Казва им, че отива на гости, те тръгват....
3
0
 
6
 
! Отговори
Безкрайна суматоха преди 3 седмици
Ако три поколения живеят в един двустаен апартамент (свекър и свекърва в едната стая, а в другата младото семейство с двете си малки деца) и младите работят на по две места, за да спестят пари за по-голямо жилище, тогава не знам как ще останат сами. Заради това, че у дома винаги присъстват или свекъра, или свекървата, или и двамата заедно, немислимо е младите да се заключат заедно дори и в банята, поне за малко. А навън няма как да излязат само двамата, време не им остава за това.
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Караниците са част от съвместното съжителство, но ако държим един на друг, те не ни озлобяват и бързо ги забравяме. Рутината е сегмент от чувството за сигурност, което ти дава бракът или стабилната връзка, стига тази рутина да не се превърне в непоносима скука поради съвместно съжителство с нелюбим човек.
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Сексът никога не е скучен. Ако ти стане скучен, търси причината в себе си, а не в партньора/партньорката. Качественият секс-партньор сам прави секса да е интересен, не чака талантливо изпълнение от пратньора/парньорката си, а сам го предизвиква да стане такова.